ALARMA! TAROM RAMANE FARA SEDIU – Mangerii Companiei Nationale Tarom instraineaza pentru 10 ani cladirea si terenul de 23 milioane euro. Ofertele de inchiriere se deschid pe 14 iunie

Compania Nationala Tarom se afla in pericol sub actuala conducere. Vicepresedintele Comisiei pentru transporturi din Camera Deputatilor Marian Mina trage un semnal de alarma asupra riscului instrainarii pentru 10 ani a sediului principal al Companiei Nationale Tarom. Vorbim despre sediul central care cuprinde peste 15.000 de metri patrati de birouri situat in proximitatea Aeroportului Otopeni care are o valoare de piata de circa 23 milioane euro si care urmeaza sa fie inchiriat pentru un deceniu companiei care are cea mai buna oferta de pret. Deputatul Marian Mina precizeaza astfel ca ofertele pentru aceste spatii de birouri precum si pentru terenul aferent impozantei cladiri vor fi deschise luni 14 iunie 2021.


In opinia vicepresedintelui Comisiei pentru transporturi din Camera Deputatilor planul de instrainare fie si pentru 10 ani a sediului central al Companiei Nationale Tarom reprezinta „tunul financiar pe care progresistii de la conducerea Ministerului Transporturilor il pregatesc in aceste vremuri tulburi”. Basca, in timp ce Tarom ramane fara sediu, ministrul Catalin Drula anunta optimist ca incepand cu 2024 compania nationala aviatica va deveni profitabila.

Redam postarea vicepresedintelui Comisiei pentru transporturi din Camera Deputatilor Marian Mina:

„In timp ce ministrul Drula anunta ca, din 2024, #Tarom urmeaza sa faca profit, compania ramane fara sediu. Managerii progresisti, pusi sa gestioneze destinele companiei aviatice, au decis sa renunte la sediul principal. Peste 15.000 de metri patrati de birouri sunt oferite spre inchiriere pentru o perioada de minimum 10 ani.

O cladire mare si un teren la fel de mare in apropierea Aeroportului International Henri Coanda reprezinta tunul financiar pe care progresistii de la conducerea Ministerului #Transporturilor il pregatesc in aceste vremuri tulburi.

Drula vorbeste de optimizare, dar actioneaza ca si cand Compania Nationala Tarom urmeaza sa fie inchisa. Un contract de inchiriere de un deceniu echivaleaza cu o vanzare #mascata. Miscarea este pregatita cu discretie de politrucii de la USR si PNL.

Blocul de trei etaje cu demisol si parter este amplasat intr-o zona in care o asemenea cladire valoreaza aproape 18 milioane de euro. La acestea se adauga un mizilic de 5 milioane de euro pentru terenul aferent. Practic, din aceasta afacere cineva pune mana, pentru un deceniu, pe un activ de 23 de milioane de euro.

Luni, 14 iunie 2021, la ora 12:00, se vor deschide ofertele depuse in urma acestei proceduri dubioase care a fost ocultata de specialistii trimisi de #Drula sa dezmembreze compania nationala Tarom”.

Articolul precedentMAI MULTE VARIANTE DE TRASEU PENTRU AUTOSTRADA PLOIESTI-BRASOV – Prima varianta, cea rosie
Articolul următorDACIA ISI SCHIMBA IDENTITATEA DE BRAND – 17 iunie, momentul schimbarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.