PARCAREA DE LA STRAULESTI DEVINE GRATUITA – Metrorex a decis: parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti este „la liber”. Posesorii de abonamente la metrou au parte de beneficii

Parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti devine gratuita, anunta Metrorex. Oferta este valabila pentru calatorii care au un abonament Metrorex valabil, inclusiv de 1 zi si doresc sa parcheze autoturismul in interiorul acesteia.

Gratuitatea oferita deținatorilor de abonamente pentru locul de parcare se aplica zilnic, in intervalul 06:00–23:00. In cazul depasirii orei 23:00, se aplica tariful normal de 0,5 lei/ora pentru intreaga perioada de staționare.

Park&Ride-ul de la Straulesti a fost inaugurat in noiembrie 2018. Parcarea era destinata soferilor care vin in Bucuresti si vor sa circule cu metroul, iar tariful pentru o ora stabilit era de un leu.

Construcţia Depoului si Terminalului Multimodal Straulesti a fost finanţata de la bugetul de stat si a costat aproximativ 363 milioane lei cu TVA, inclusiv amenajarile de suprafața.

Redam integral comunicatul Metrorex:

Metrorex informeaza ca, incepand cu data de 01.06.2021, parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Straulesti devine gratuita, pentru calatorii care au un abonament Metrorex valabil (inclusiv de 1 zi) si doresc sa parcheze autoturismul in interiorul acesteia.

Facilitatea vine in sprijinul conducatorilor auto care doresc sa calatoreasca prin Bucuresti cu metroul, oferindu-le un spațiu modern si sigur in care sa parcheze autoturismele.

Gratuitatea oferita deținatorilor de abonamente pentru locul de parcare se aplica zilnic, in intervalul 06:00–23:00. In cazul depasirii orei 23:00, se aplica tariful normal de 0,5 lei/ora pentru intreaga perioada de staționare.

Terminalul Multimodal Straulesti a fost dat in folosința in noiembrie 2018 si ofera publicului calator multiple facilitați, precum: acces la transportul cu metroul, la transportul local public de suprafața (STB), parcare de tip Park&Ride, sali de asteptare si este prevazut cu scara rulanta, lift si trotuar mobil pentru a facilita accesul direct in stația de metrou Straulesti.”

Articolul precedentBUCURESTENII PIERD PANA LA 20 DE MINUTE LA FIECARE PARCARE – Solutia ar fi constructiile de tip park&ride, arata un studiu de profil
Articolul următorSAPTE OFERTE PENTRU PROIECTAREA DRUMULUI EXPRES BUCURESTI – TARGOVISTE – Catalin Drula iese cu detalii despre caietul de sarcini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.