NOUA OFERTANTI PENTRU AUTOSTRADA LUGOJ-DEVA – CNAIR a anuntat companiile care au depus oferte pentru proiectarea si executia lucrarilor

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunta intr-un comunicat publicat luni,10 mai 2021, ca a avut loc depunerea candidaturilor pentru procedura de atribuire a contractului „Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul major de investitii Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220 – Sectiunea E si finalizare Sectiunea D”.

Procedura este de tipul „licitatie restransa”, iar din cei 9 Candidati Autoritatea Contractanta va selecta un numar de minim 5 – maxim 6 candidati care vor depune oferte Tehnice si Financiare in etapa a II-a a procedurii de achizitie publica, anunta CNAIR in comunicat.

Valoarea estimata a contractului este de 1.363.135.841,00 Lei fara TVA. Traseul are o lungime de 9.13 km, din care 2,13 km de tunel

Termenul de finalizare prevazut este 10 luni proiectare si 28 de luni executie conform factorilor de evaluare din Documentatia de Atribuire.

Astfel, potrivit anuntului CNAIR, pana la termenul limita de depunere au depus candidaturi urmatorii ofertanti:

1. AKTOR S.A. (Grecia)

2. ASOCIEREA SC ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET A.S – MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S. (Turcia)

3. ASOCIEREA FCC CONSTRUCCION SA – GULERMAK AGIR SANAYI INSAAT VE TAAHHUT A.S. (Spania – Turcia)

4. ASOCIEREA IMPRESA PIZZAROTTI & CSpA – PIZZAROTTI SA – RETTER PROJECT MANAGEMENT SRL (Italia – Romania)

5. ASOCIEREA TERNA SA – INTRACOM CONSTRUCTIONS SOCIETE ANONYME TECHNICAL AND STEEL CONSTRUCTIONS (INTRAKAT) (Grecia)

6. KOLIN INSAAT TURIZM SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI (Turcia)

7. ASOCIEREA MAPA INSAAT VE TICARET A.S. – CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S. (Turcia)

8. ASOCIEREA RIZZANI DE ECCHER SPA – OZGUN INSAAT TAAHHUT SANAYI VE TICARET LIMITED STI – CIPA SPA (Italia – Turcia)

9. STRABAG SRL (Romania)

Comisia de Evaluare va analiza candidaturile in conformitate cu prevederile Documentatiei de atribuire si cu legislatia in vigoare in domeniul achizitiilor publice.

Obiectul contractului il reprezinta proiectarea, executia si finalizarea lucrarilor pentru obiectivul major de investitii Autostrada Lugoj –Deva (A1), Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Sectiunea E si finalizare Sectiunea D in lungime de aproximativ 9,13 km, din care 2,13 km de tunel forat.

Conform conditiilor din Acordului de mediu a fost prevazuta realizarea a doua tuneluri in cadrul Sectiunii E2 in contexul evitarii problemelor de stabilitate si a impactului negativ cu implicatii majore asupra mediului. Lungimea celor doua tuneluri va fi de aproximativ 2,13 km. Tunelurile vor fi formate din doua galerii unidirectionale prevazute pe fiecare cale de circulatie cu platforma de 11,25 m.

Articolul precedentROMANIA SI POLONIA AVANSEAZA PROIECTE COMUNE DE INFRASTRUCTURA – Klaus Iohannis si omologul polonez au discutat despre calea ferata Rail2Sea si autostrada Via Carpathia
Articolul următorPLANURILE AMBITIOASE IN AVIATIE- Turcia vrea sa puna in functiune motorul primului avion de lupta pana in 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.