PRIMARIA DIN VISEU DE SUS ISI IA AUTOBUZE HYBRID – Cele 10 autobuze vor costa peste 11,3 milioane lei

Orasul Viseu de Sus organizeaza o licitatie deschisa prin care achizitioneaza 10 autobuze solo 12 m Hybrid pentru transportul urban, cu podea complet coborata pe toata suprafata disponibila pentru pasagerii in picioare, cu motor Euro 6.

Valoarea totala estimata este 11.305.629 lei fara TVA, cu finantare prin Programul Operational Regional (POR). Licitatia face parte din proiectul „Reducerea emisiilor de carbon in Orasul Viseu de Sus bazata pe Planul de Mobilitate Urbana Durabila”.

In descrierea anuntului de pe e-licitatie.ro se precizeaza: „achizitionarea a 10 autobuze solo 12 m Hybrid pentru transportul urban, cu podea complet coborata pe toata suprafata disponibila pentru pasagerii in picioare, cu motor Euro 6, in cadrul proiectului „Reducerea emisiilor de carbon in Orasul Viseu de Sus bazata pe Planul de Mobilitate Urbana Durabila” depus prin PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL 2014 – 2020 Axa prioritara 3 Sprijinirea tranzitiei catre o economie cu emisii scazute de carbon Prioritatea de investitii 4e Promovarea unor strategii cu emisii scazute de dioxid de carbon pentru toate tipurile de teritorii, în special pentru zonele urbane, inclusiv promovarea mobilitatii urbane multimodale durabile și a masurilor de adaptare relevante pentru atenuare obiectivul specific„.

Valoarea estimata totala pentru cele zece autobuze hibrid este de 11.305.629 lei fara TVA

Companiile interesate sa participe la licitatie trebuie sa demonstreze ca in ultimii 3 ani (calculati pana la data limita de depunere a ofertelor) au furnizat produse similare in valoare cumulata de cel putin 11.000.000 lei, fara TVA, la nivelul a maximum 3 contracte.

Prin produse furnizate se intelege produse receptionate in ultimii 3 ani iar prin produse similare autoritatea contractanta intelege ca este vorba de autobuze sau autocare, menţioneaza primaria.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 mai 2021, ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.