VIITOAREA ALTERNATIVA LA DN 1 – Drumul judetean dintre Valea Doftanei si Bradet lung de 25,63 km, va fi reabilitat. Exproprierile costa 3 milioane lei

Consiliul Judetean Brasov a aprobat in sedinta declansarea procedurii de expropriere pentru cauza de utilitate publica a terenurilor proprietate privata situate pe amplasamentul obiectivului de investitii „Reabilitare si modernizare DJ 102I, Valea Doftanei, judetul Prahova – Bradet, judetul Brasov”.

Din acest moment, administratia judeteana poate realiza exproprierea proprietatilor imobiliare (terenuri cu si fara investitii, masa lemnoasa) amplasate pe teritoriul administrativ al municipiului Sacele si afectate acest obiectiv investitional.

Suprafata totala de teren afectata de coridorul de expropriere (inclusiv domeniul public) este de 223.808 mp, iar valoarea totala a terenurilor, constructiilor (anexa si garduri) si a masei lemnoase pentru care CJ Brasov va plati despagubiri este de 2.990.028,90 lei, arata CJ Brasov.

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Todorica Serban spune ca aceasta hotarare inseamna ultimul pas inainte de inceperea lucrarilor de reabilitare si modernizare a DJ 102I, viitoarea alternativa rutiera la DN 1.

Drumul judetean 102I are o lungime totala de 25,63 km, fiind format din:

Tronsonul 1, aflat in judetul Prahova, intre km 37+620 si km 50+820,38 (limita Jud. Brasov) – in lungime de 13,20 km;

Tronsonul 2, aflat in judetul Brasov, intre km 50+820,38 (limita jud. Prahova) si km 63+256,08 – in lungime de 12,43 km.

 

Articolul precedentTRAFIC FLUIDIZAT IN JUDETUL PRAHOVA – Sapte pasaje pietonale subterane vor fi construite pe DN 1, DN 1A si DN 1B
Articolul următorPROBLEME CU PROIECTUL METROULUI DIN CLUJ – Metroul de la Cluj-Napoca este cel mai intarziat proiect din PNRR. Magistrala M6 spre Otopeni este in stadiu de executie de 30%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.