UN NOU ÎNCEPUT PENTRU TRAFICUL FEROVIAR DE CĂLĂTORI

cfr calatori

Din data de 20 aprilie 2021, conducerea companiei CFR Călători va fi preluată de Ovidiu Vizante, un profesionist cu experiență vastă în logistică și operațiuni feroviare.

Absolvent al unui master în transport și logistică la Universitatea Politehnică București, Vizante a lucrat în domeniul feroviar atât în companii private, cât și în sistemul public, când activat ca manager de trafic la regionala Brașov a CFR S.A.

Specialitățile sale sunt managementul operațiunilor, al bugetelor și dezvoltarea de procese pentru creșterea vânzărilor.

Compania CFR Călători are nevoie de o viziune de dezvoltare modernă, adaptată acestui deceniu. Transportul feroviar trebuie să redevină atractiv pentru români și trebuie să poată reprezenta o alternativă ecologică la transportul auto.

Bugetul alocat în anul 2021 pentru investiții în infrastructură feroviară este de 4,2 miliarde lei. Dezvoltarea CFR Călători trebuie și ea să țină pasul cu dezvoltarea căilor de rulare.

Astfel, principalele coordonate ale mandatului noului director general sunt:

+ digitalizarea proceselor companiei;

+ simplificarea proceselor de achiziționare a biletelor;

+ extinderea serviciilor adiționale transportului de călători, de exemplu transportul de biciclete;

+ creșterea parcului de vagoane-cușetă și de dormit;

+ suplimentarea veniturilor din publicitate;

+ elaborarea de pachete de călătorii pentru facilitarea transportului lucrătorilor către centre industriale;

+ revitalizarea imaginii companiei.

Articolul precedentAUTOSTRAZILE LUI DRULA, LUATE LA BANI MARUNTI – Marian Mina face radiografia unei guvernari „Drule” la transporturi: „Nu este o varianta buna sa transmitem teme de proiectare prin comunicate de presa, ca urmare a unei vointe proprii sau politice”
Articolul următorINVESTITII MASIVE LA ADMINISTRATIA CANALELOR NAVIGABILE – Compania aloca 100 milioane lei pentru investitii in acest an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.