ACHIZITII PUBLICE ANUNTATE DE CNAB – Compania Nationala Aeroporturi lanseaza procedura pentru servicii de bransamente electrice la Aeroportul Otopeni

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) a lansat luni, 12 aprilie, procedurile simplificate de achizitii publice pentru servicii de proiectare si lucrari de executie bransamente electrice la Aeroportul International „Henri Coanda” Bucuresti (AIHCB), respectiv pentru servicii de expertiza tehnica a lucrarilor executate in cadrul contractului de lucrari ”Extindere spre Nord a Platformei nr. 1 de stationare a aeronavelor la AIHCB”.

Astfel, potrivit anuntului publicat de CNAB pe pagina web a Sistemului Electronic de Achizitii Publice (SEAP), lucrarile de bransare la AIHCB vor fi impartite in Lot I – proiectare si executie bransamente exterioare si Lot II – proiectare si executie bransamente interioare”

Valoarea estimata a lucrarilor este de 3.67 milioane de lei fara TVA, din care: Lot 1 – proiectare si executie bransamente exterioare – minim 30.400,00 lei – maxim 2.450.000,00 lei Cel mai mic contract subsecvent: 18.800,00 lei fara TVA, cel mai mare contract subsecvent 178.000,00 lei fara TVA Lot 2 – proiectare si executie bransamente interioare – minim 18.800,00 lei – maxim 1.220.000 lei Cel mai mic contract subsecvent: 18.800,00 lei fara TVA, cel mai mare contract subsecvent: 76.000,00 lei fara TVA Se va incheia minim un contract subsecvent pe an, pentru fiecare lot in parte”, se precizeaza in anuntul CNAB.

Cea de-a doua procedura publicata pe SEAP vizeaza servicii de expertiza tehnica a lucrarilor executate in cadrul contractului de lucrari ”Extindere spre Nord a Platformei nr. 1 de stationare a aeronavelor la AIHCB”, intocmirea unei documentatii tehnice in vederea aplicarii recomandarilor din expertiza cu preluarea si a ”restului de executat” si asigurarea asistentei tehnice pe perioada de executie a lucrarilor. Valoarea totala estimata este de 27.000 de euro, conform anuntului.

Durata contractului: 9 luni din care: -raportul de expertiza tehnica – predare la CNAB in 30 de zile de la data primirii comenzii de la beneficiar -documentatia tehnica necesara aplicarii recomandarilor din Expertiza Tehnica – predare la CNAB in 15 zile de la data primirii comenzii de la Beneficiar. -asistenta tehnica pe durata executiei lucrarilor – 7,5 luni Termen limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 aprilie 2021”, se arata in anuntul publicat pe SEAP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.