SEFA CNAIR, IN INSPECTIE LA AUTOSTRADA DE CENTURA – Mariana Ionita: „Am vrut sa vedem intr-o vizita neanuntata care este stadiul lucrarilor”

Directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Mariana Ionita (foto), a efectuat miercuri, 31 martie 2021, o vizita neanutata pe santierul Autostrazii de Centru Bucuresti – Sud. Vizita a avut loc la Lotul 1, unde antreprenorul turc ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET efectueaza lucrarile de constructie.

”Am vrut sa vedem intr-o vizita neanuntata care este stadiul lucrarilor si cum s-au mobilizat antreprenorii. Am primit promisiunea reprezentantului firmei turcesti ca in luna aceasta vom vedea un santier asa cum ne place noua sa vedem. Trebuie ca anul acesta Romania sa devina un santier deschis”, a precizat Mariana Ionita.

Lungimea totala a Lotului 1 (Glina-Vidra) din A0 este de 16,93 km, iar valoarea de execuţie a proiectului se ridica la 830.679.662,15 lei fara TVA. Conform estimarilor, tronsonul de drum ar urma sa fie dat in folosinta in 2023.

„Pentru acest lot ordinul de incepere a lucrarilor a fost emis in 15.02.2021. Antreprenor turc, ALSIM ALARKO SANAYI TESISLERI VE TICARET, are in executie lotul 1 si 2 pentru A0, insumand 32 de kilometri”, precizeaza CNAIR. Contractul pentru constructia acestui tronson a fost semnat in august 2019.

Articolul precedentCINE VA GESTIONA PASAPORTUL DE CALATORIE DIGITAL – Noul CEO al IATA va implementa aplicatia Travel Pass, accesibila pentru Apple de la mijlocul lunii aprilie. Android mai asteapta
Articolul următorDACIA SI-A DUBLAT VANZARILE IN FRANTA – Numarul inmatricularilor in primele trei luni din 2021 a crescut cu 85% fata de primul trimestru din 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.