ZBOR DIRECT SUCEAVA-BUCURESTI – Compania Blue Air a introdus 3 zboruri saptamanale cu preturi comparabile unei calatorii cu trenul

Anunt important pentru persoanele care tranziteaza zona de Est a Romaniei. Compania aeriana Blue Air anunta ca va introduce incepand cu 23 aprilie 2021 zboruri directe de la Bucuresti la Suceava. Vor fi trei zboruri saptamanale – operate in zilele de marti/miercuri, vineri/sambata și duminica/luni care vor avea preturi incepand de la 19,99 euro/segment.

„Zborurile sunt operate de avioane Boeing 737 si sunt deja disponibile pentru rezervare, cu preturi incepand de la 19, 99 euro / segment, toate rezervarile incluzand o schimbare gratuita a datelor de calatorie”, precizeaza compania aeriana.

Practic, oferta Blue Air este comparabila cu pretul unui bilet cu trenul pe ruta Bucuresti-Suceava care variaza intre 90-100 lei, cursa fiind cel putin 5 ore.

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flurtur, a precizat la randul sau, potrivit Monitorul de Suceava, ca „zborurile vor fi cu innoptare pe Aeroportul Stefan cel Mare”, aeronavele urmand sa aterizeze de la Bucuresti la ora 20.35 si sa decoleze de la Suceava la ora 5.00.

Suceava, nod spre destinatii europeane

Reprezentantii companiei Blue Air informeaza totodata ca zborurile Suceava Bucuresti vor crea legaturi si cu alte 18 destinatii europene:

„Suntem incantati sa anuntam zboruri directe ultra-low cost intre Suceava si Bucuresti si sa oferim clientilor nostri din regiunea Suceava legaturi fiabile cu 18 destinatii europene cheie. Este angajamentul nostru neclintit de a oferi clientilor nostri cele mai bune servicii din segmentul low-cost; acum, Suceava se poate baza pe mai multe optiuni de calatorie si conectivitate mai buna la preturi accesibile”, a precizat directorul comercial al Blue Air, Krassimir Tanev.

Asfel, noile destinatii care vor fi operate de la Suceava sunt: Bucuresti (direct), Londra – Heathrow (1 oprire), Amsterdam (1 oprire), Bruxelles (1 oprire), Frankfurt (1 oprire), Madrid (1 oprire), Milano – Linate (1 oprire), Paris – Charles de Gaulle (1 oprire), Munchen (1 oprire), Helsinki (1 oprire), Köln (1 oprire), Larnaca (1 oprire), Malaga (1 oprire), Bologna (1 oprire) , Praga (1 oprire), Roma Fiumicino (1 oprire) Stuttgart (1 oprire) si Valencia (1 oprire).

Prin aceasta mutare, Blue Air se alatura altor companii aeriene care au inceput sa opereze pe aeroportul din Suceava. Amintim in acest sens decizia Companiei aeriene Ryanair care a anuntat ca din iunie 2021 va avea zboruri din Suceava catre Venetia si Viena, dar si TUI Fly care va asigura zboruri Suceava-Bruxelles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.