M6 IL BAGA PE DRULA LA DEPOU – Ambitia lui Catalin Drula de a bloca metroul de la Aeroportul Otopeni il pune pe lista scurta a remanierilor din Guvernul Citu

Nenorocire la Ministerul Transporturilor. Nici bine nu a ajuns in fruntea institutiei cu care dintotdeauna a cochetat ca deja trebuie sa isi faca bagajele si sa se intoarca la Timisoara. Ministrul Transporturilor Catalin Drula a intrat pe lista foarte scurta a Guvernului Citu care se pregateste de remaniere. Surse din interiorul Partidului National Liberal citate de PS News au declarat ca in aceste zile se dezbate intens despre o posibila remaniere a Guvernului Citu si despre renuntarea la oamenii politici care ar aduce deservicii de imagine coalitiei PNL-USR-PLUS.

Canta cucuveaua la Transporturi

Astfel cum dezvaluie sursele citate de PS News, Catalin Drula a intrat sub lupa liberalilor ca urmare a campaniei pe care acesta o duce intens de la inceputul acestui an de blocare a constructiei Magistralei M6 – 1 Mai – Aeroportul Otopeni – sustinand pe toate canalele ca acest tronson de metrou nu este fezabil. Acesta desi exista finantare pentru o mare parte din proiect, iar proiectarea intr-un stadiu avansat.

Din informatiile publicate de PS News aflam ca ambitia lui Drula de a renunta la constructia M6 loveste direct in proiectul pe care liberalii l-au negociat spre a fi sustinut si realizat de Ministerul Transporturilor in acest mandat, respectiv linia de metrou M6 1 Mai – Aeroportul Otopeni.

Cu toate acestea, Catalin Drula are zilnic iesiri publice in care arata de ce se impune renuntarea la planul de constructie a noii magistrale catre Aeroportul Otopeni si continuarea constructiei Magistralei 5 – de la Eroilor la Universitate si de la Piata Iancului in Pantelimon.

De altfel, iesirile publice si modul in care isi exprima gandurile ar reprezenta mare problema a ministrului Transporturilor. Conform aceleiasi surse, lui Catalin Drula i se reproseaza ca este preocupat mai mult de imaginea sa si de iesirile publice decat de indatoririle pe care le are in calitate de ministru.

Pana in acest moment, informatiile sunt la nivel de zvonistica, insa cel mai probabil in scurt timp vom afla daca indarjirea lui Catalin Drula de a stopa proiectele de dezvoltare a infrastructurii intrate deja in linie dreapta va fi cea care ii va curma mandatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.