TESLA A DESCHIS SUCURSALA DIN ROMANIA – Unde vor fi disponibile statii de incarcare de tip Supercharger

Gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, si-a deschis sucursala din Romania prin intermediul careia urmeaza sa deschida statii Supercharger. Sucursala a fost denumita Tesla Motors Romania, are sediul social in cladirea Central Business Park din Bucuresti, pe Calea Serban Voda 133, potrivit datelor de infiintare a firmei.

Compania detinuta de cel mai bogat om din lume, Elon Musk, are planuri de investitii pentru Romania, care va beneficia in curand de servicii pentru autovehiculele Tesla cumparate de romani.

Astfel, compania anunta construirea unor statii de incarcare de tip Supercharger in Timisoara, Sibiu, Pitesti si Bucuresti, pe lista scurta ar mai putea intra orasele Craiova si Braila.

Potrivit datelor oficiale, la finalul anului 2019, pe soselele din Romania erau inmatriculate 87 de automobile Tesla, dintre care 55 aveau o vechime de sub doi ani, iar 30 aveau, la 1 ianuarie, intre 3 si 5 ani. Daca le adaugam si pe cele cumparate in 2020, avem un volum total de 143 de automobile Tesla in circulatie, in Romania.

Sediul primului birou Tesla din Bucuresti se afla in Sectorul 4, pe Calea Serban Voda.

Deschiderea primului birou Tesla din Bucuresti a fost salutata de primarul sectorului 4, Daniel Baluta, printr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Tesla, bine ai venit in Sectorul 4! Sosirea in Sectorul 4 a uneia dintre cele mai inovatoare companii, simbol al succesului tehnologic, confirma directia buna pe care comunitatea noastra a ales-o in ultimii ani. Aceea a investitiilor masive in infrastructura rutiera, a cresterii economice, a dezvoltarii inteligente a orasului, mizand pe folosirea tehnologiilor inovative pentru a ne imbunatati viata si pentru a proteja mediul, asa cum prevede noul Bauhaus European, proiect lansat in urma cu doua saptamani de Comisia Europeana”, a scris primarul Sectorului 4 pe Facebook.

Tesla face investitii asemanatoare si in tarile invecinate, Bulgaria, Ungaria si Serbia fiind pe lista companiei americane.

Articolul precedentTRAFICUL AERIAN S-A PRABUSIT IN 2020 – Pandemia a sufocat companiile aeriene: cu 66% mai putini pasageri anul trecut
Articolul următorM6 IL BAGA PE DRULA LA DEPOU – Ambitia lui Catalin Drula de a bloca metroul de la Aeroportul Otopeni il pune pe lista scurta a remanierilor din Guvernul Citu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.