UN NOU DRUM IN TRANSILVANIA – Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar constructiei Cluj-Dej are un castigator

Un nou drum de mare viteza va fi construit in Transilvania, spune directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol. A fost desemnat astazi castigatorul contractului pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate necesar constructiei Drumului Expres Cluj-Dej.

Viitorul drum expres Cluj -Dej cu o lungime estimata de 75 km va asigura o conexiune moderna cu Drumul Transregio Gilau – Apahida (TR Feleac, indicativ TR35) si cu A3 (Autostrada Transilvania).

Dupa semnarea contractului Asocierea SPECIALIST CONSULTING SRL (lider) – SPECIALIST SMART GROUP SRL – PERFECT CONSULT EUROPE SRL va avea la dispozitie 27,52 milioane de lei (fara TVA) si 18 luni pentru finalizarea studiului de fezabilitate, afirma Cristian Pistol.

Procedurile pentru semnarea contractului (finantat prin fonduri europene nerambursabile) va putea incepe peste 10 zile, daca nu vor exista contestatii.

 

Articolul precedentO NOUA CENTURA IN BIHOR – Centura Alesd se deschide integral in 31 august
Articolul următorDRUM NOU IN BUCURESTI – Drumul Valea Larga din sectorul 6 va fi gata in septembrie, dar va fi “gatuit” la o singura banda pe sens, la intersectia cu Bulevardul Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.