LICITATIE CNAIR – Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere cumpara 32 de camioane cu atenuare a socului la impact si alte dotari moderne

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) lanseaza licitatia pentru achizitia de camioane dotate modern pentru interventiile de urgenta pe reteaua rutiera din administrare.

Compania de Drumuri a transmis la Agentia Nationala pentru Achizitii Publice  (ANAP) documentatia de atribuire pentru lansarea procedurii de achizitie publica a contractului avand ca obiect: Achizitia de camioane echipate cu brat macara pentru ridicare/tractare, atenuator de impact, sistem cu perie rotativa pentru curatare drumuri, adecvate pentru protejarea lucratorilor care efectueaza interventii de urgenta pe autostrazi si drumuri nationale.

Durata contractului este de 24 de luni. Sursa de finantare este PNRR.

CNAIR doreste achizitionarea a 32 de camioane, fiecare camion fiind dotat cu dispozitiv pentru atenuare soc la impact, panou mesaje variabile, macara si perie rotativa.

Prin achizitioarea acestor echipamemte dorim sa eliminam pe cat posibil situatiile prin care drumarii din echipele de interventii devin victimele unor accidente rutiere si sa eficientizam activitatea de interventie de urgenta pe sectoare de autostrazi sau drumuri nationale. Contractul care va fi lansat in licitatie prevede achizitionarea a 32 de camione, fiecare dotat cu dispozitiv pentru atenuarea socului la impact, panou cu mesaje variabile, macara si perie rotativa. Aceste ansambluri trebuie sa fie certificate pentru conformitate CE si sa respecte toate cerintele impuse de legislatia, standardele si reglementarile aplicabile in Romania, inclusiv cele cu privire la Protectia Mediului, Asigurarea Calitatii, PSI, Securitate si Sanatate in Munca”, precizeaza CNAIR.

Aceste ansambluri vor fi certificate pentru conformitate CE si vor respecta toate cerintele impuse de legislatia, standardele si reglementarile aplicabile in Romania, inclusiv cele cu privire la Protectia Mediului, Asigurarea Calitatii, PSI, Securitate si Sanatate in Munca, etc.

Articolul precedentCIRCULATIE MAI SIGURA – Pasajele pietonale din Oradea au fost avizate. Cele patru pasaje vor costa 55 milioane lei si vor fi gata anul viitor
Articolul următorINVESTITII DE 63,5 MILIOANE EURO IN INFRASTRUCTURA – Doua drumuri judetene importante din Cluj vor fi modernizate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.