DRUMURI JUDETENE MODERNIZATE IN IASI – Modernizarea unui sector de 6 km din drumul judetean DJ 282D costa aproape 24 milioane lei

Drumul judetean DJ 282D: Potangeni (DJ 282) – Romanesti – Podu Iloaiei – Scobalteni – Popesti – Madarjac (DJ 282E) va fi modernizat.

Contractul pentru proiectarea si executia lucrarilor a fost semnat in prezenta presedintelui Consiliului Judetean, Costel Alexe, si a primarilor Dan Constantin Hodoroaba si Ioan Stegariu.

Valoarea totala a contractului este de 23.997.224,95 lei, arata CJ Iasi.

Continuam sa investim in drumuri moderne, bine construite si care ofera siguranta participantilor in trafic, ducandu-ne la indeplinire promisiunile facute in fata iesenilor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe.

Sectorul din DJ 282D care va fi modernizat are peste 6 km, de la intersectia cu drumul judetean DJ282, localitatea Potangeni, pana la km 6+057, la intrarea in localitatea Romanesti.

De asemenea, se asfalteaza si drumul judetean DJ 244F.

Dupa o asteptare indelungata, locuitorii comunei Mosna vor avea, in sfarsit, un drum modern”, anunta CJ Iasi.

Consiliul Judetean Iasi a alocat 4 milioane de lei din bugetul propriu pentru asfaltarea dru

mului judetean DJ 244F: intravilan Mosna.

Consider ca aceasta investitie este o reparatie morala fata de comunitatea din Mosna, care merita sa circule pe un drum sigur si confortabil. Vreau sa multumesc domnului primar Popa Georgel Mosna pentru parteneriatul excelent din acest prim mandat. Il asigur ca vom continua sa investim in comuna Mosna si sa contribuim la dezvoltarea judetului Iasi” a declarat presedintele CJ Iasi, Costel Alexe.

De asemenea, presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe, a facut in urma cu o luna o vizita de lucru pe DJ 244 F, portiunea dintre Bohotin si Grozesti, unde se fac lucrari de asfaltare.

In urma discutiilor pe care le-am avut cu cetatenii din Raducaneni si Grozesti, cu primarul Viorel Ilie si reprezentanti ai comunitatii, am urgentat proiectul de modernizare a acestui drum. In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Iasi din luna martie a fost aprobat proiectul de hotarare, iar in cel mai scurt timp am si inceput modernizarea. Am fost si saptamana aceasta in comunitate pentru a-i asigura pe cetateni ca facem toate eforturile pentru a finaliza acest proiect si ca vom prioritiza si investitiile viitoare. Ii felicit pe primarul Viorel Ilie si pe reprezentantii comunitatii, Emil Encut si Marian Nita, care au sustinut acest proiect si nu numai, care isi dau interesul pentru proiectele comunelor in care locuiesc. Am spus intotdeauna ca autoritatile locale si cetatenii trebuie sa lucreze impreuna, ca intr-o echipa, si ma bucur ca asa se intampla la Raducaneni si la Grozesti„, a declarat presedintele CJ, Costel Alexe, pe 12 aprilie 2024.

 

Articolul precedentAUTOSTRADA MOLDOVEI – Ritm bun de lucru pe tronsonul autostrazii Dumbrava-Mizil. Primul lot al Autostrazii Moldovei va fi dat in trafic anul acesta
Articolul următorASFALT PE DRUMURILE JUDETENE DIN BOTOSANI – Unul dintre cele mai importante sectoare de drum din judet, DJ 296 Botosani-Cismea, a intrat in reparatii. Lucrari avansate si pe drumul judetean Avrameni – Panaitoaia – Dimitrie Cantemir – Mitoc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.