ATAC LA REGE – Sova il acuza pe Bode de declaratii mincinoase: “Centura Bacaului nu va putea fi data in trafic pana la finalul acestui an”

Atac la rege! Asa putem sa numim acuzatiile fostului ministru al Transporturilor, Lucian Sova, la adresa lui Lucian Bode, actualul ministru al Transporturilor. Sova sustine ca Centura Bacaului nu va putea fi data in trafic pana la finalul acestui an, asa cum a declarat in mai multe randuri Bode.

Deputatul Lucian Sova, cel care a condus ministerul Transporturilor in guvernarea PSD, a reactionat vehement pe pagina personala de Facebook la declaratiile lui Bode privind finalizarea lucrarilor la Centura Bacaului: “Primii kilometri de autostrada in Moldova NU vor putea fi deschisi anul acesta”.

Mai mult, demnitarul il acuza de minciuna pe ministrul Bode, sustinand ca “minciunile lansate de PNL – istul de la Transporturi mai pot fi crezute doar daca esti profund ignorant”.

In egala masura, Sova considera ca liberalii prin iesirile publice din ultima vreme, vaneaza doar voturi si vor doar sa se bage in sema. In realitate, nu le pasa de situatia in care se afla infrastructura rutiera. Ba mai mult, pun intr-o lumina proasta si antreprenorii implicati in procesele de licitatie si constructie: “Umbrarescu nu merita ca niste politruci in goana dupa voturi sa puna o presiune nemeritata asupra firmelor sale, laudandu-se doar de dragul de a se baga ei in seama.

Fostul ministru al Transporturilor estimeaza ca din punct de vedere tehnic, adica realist vorbind nu mai departe de primavara lui 2021 vom avea sansa de a circula si de a ne bucura de centura Bacaului: „tehnic / realist vorbind, primavara anului viitor ar putea sa ne aduca bucuria de a putea circula pe toata centura Bacaului”.

Totodata, deputatul este dezamagit de faptul ca incet, incet, cel putin din punct de vedere al declaratiilor politice, ne intoarcem in Comunism, acolo unde Ceausescu dicta termene, facand referire la cincinalu’ n patru ani juma’: “Acest santier merge prea bine pentru ca heirup – ismul politicianist sa-i fixeze termene ca pe vremea lui Ceausescu cu «cincinalu’n patru ani juma’»”.

Iata acuzatiile lui Lucian Sova, facute pe pagina personala de Facebook:

Primii kilometri de autostrada in Moldova NU vor putea fi deschisi anul acesta. Minciunile lansate de PNL istul de la Transporturi mai pot fi crezute doar dacă esti profund ignorant. Umbrarescu nu merita ca niste politruci in goana dupa voturi sa puna o presiune nemeritata asupra firmelor sale laudandu-le doar de dragul de a se baga ei in seama. Tehnic / realist vorbind, primavara anului viitor ar putea sa ne aduca bucuria de a putea circula pe toata centura Bacaului”. Acest santier merge prea bine pentru ca heirup – ismul politicianist sa-i fixeze termene ca pe vremea lui Ceausescu cu «cincinalu’n patru ani juma’»”.

Articolul precedentROMANIA ESTE IN EVUL MEDIU LA CAPITOLUL AUTOSTRAZI – Doar 26 din 899 km au fost dati in folosinta in 2020
Articolul următorFRANCEZII II AJUTA PE BULGARI SA-SI MODERNIZEZE FLOTA DE TRENURI – Investitia depaseste deja 500 mii euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.