DRUMUL JUDETEAN FINALIZAT IN IULIE – A fost turnat primul strat de asfalt pe drumul dintre Osorhei si Copacel. Lucrarile vor fi terminate pana in luna iulie. Pana in august se va deschide si centura Osorhei

Drumul Judetean Osorhei – Copacel este reabilitat cu respectarea planurilor. A fost turnat primul strat de asfalt pe 10 din cei 12,8 kilometri, iar in curand va incepe turnarea stratului de uzura. Constructorii lucreaza la santuri, accesuri si acostamente, anunta Consiliul Judetean Bihor. Lucrarile vor fi terminate pana in luna iulie, iar pana in august se va deschide si centura Osorhei.

Pana in luna iulie toate lucrarile vor fi terminate. La finalul acestora, circulatia pe relatia Copacel – Oradea se va face in conditii mult mai bune. Pana in august se va deschide si centura Osorhei care va prelua traficul de pe acest drum”, a precizat Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor.

Investitia face parte din ”Cresterea accesibilitatii pe drumurile judetene in Zona Metropolitana Oradea; Lot 1: Sector 1 (DJ767J) – Osorhei si DJ767E – Osorhei – Copacel”, din proiectul „Construirea si reabilitarea legaturilor rutiere secundare catre reteaua rutiera si nordurile TEN-T din Judetul Bihor”.

Finantarea este asigurata din fonduri europene, prin Programul Regional Nord-Vest 2021 – 2027, prioritatea de investitii 5: O regiune accesibila, Obiectivul Specific (OS) 3.2.

Din acelasi proiect fac parte Centurile Nojorid, Santandrei, Biharia si drumul de legatura dintre Biharia si Paleu, modernizarea DJ 763 Padis – Ic Ponor si reabilitarea DJ 795 Salonta – Tinca, cu o valoare totala de 130 de milioane de euro.

Articolul precedentDRUM EXPRES BRAILA-GALATI – Lucrarile pe santierul drumului expres au ajuns la 80%
Articolul următorPODURI NOI IN CLUJ – Patru poduri vor fi construite pe drumurile judetene din Cluj. Invesitiile depasesc 15 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.