DRUMURI JUDETENE MODERNIZATE IN JUDETUL IASI – 10 km de drum judetean din doua comune iesene vor fi modernizati cu 63 milioane lei

Peste 10 km de drum judetean de pe raza comunelor Popricani si Movileni din judetul Iasi vor fi modernizati cu peste 63 de milioane de lei. S-au primit patru oferte pentru modernizarea DJ 282A Popricani – Larga Jijia, un proiect pe care Consiliul Judetean Iasi il implementeaza cu fonduri guvernamentale, obtinute prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny”.

Cu o finantare de peste 63 de milioane de lei, modernizam peste 10 km de drum judetean de pe raza comunelor Popricani si Movileni, prin care vom imbunatati conditiile de trafic in aceasta zona, dar si legatura cu judetele Suceava si Botosani. Echipa DJADP Iasi s-a mobilizat si a inceput procedura de evaluare a ofertelor, astfel incat in cel mai scurt timp sa putem semna contractul de lucrari, iar odata ce vremea va fi mai favorabila sa putem incepe executia. Ma bucur ca cele doua comunitati, Popricani si Movileni, vor beneficia de pe urma acestei investitii. Le multumesc primarilor Ion Tanasa si Dan Constantin Hodoroaba pentru parteneriatul foarte bun pe care il avem pentru dezvoltarea comunitatilor si ii felicit pentru implicarea de care au dat dovada in permanenta”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Iasi, Costel Alexe.

Iasul este printre judetele din tara cu cea mai mare alocare in ceea ce priveste modernizarea si reabilitarea drumurilor de interes local si judetean prin Programul National de Investitii Anghel Saligny.

860 de milioane de lei este suma investita in drumurile din toate localitatile din Iasi, din care 140 de milioane lei pentru 5 proiecte ale Consiliului Judetean prin care se va asigura circulatia in conditii mai bune si sigure pe 60 de km de drumuri judetene.

Articolul precedentLICITATIE PENTRU PASAJE – Pasajele din Calea Aradului vor fi licitate luna viitoare
Articolul următorSE PREGATESTE AUTOSTRADA PASCANI-SUCEAVA, DE 62 KM – Autostrada Pascani – Suceava va traversa judetele Iasi, Suceava si Botosani si va costa 9,2 miliarde lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.