STRAZI REABILITATE IN STREHAIA – 33 de strazi din Strehaia vor fi modernizate cu 24 milioane lei

In Strehaia a inceput cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere. Printr-un proiect finantat cu fonduri guvernamentale, in cadrul Programului National de Investitii “Anghel Salignyse lucreaza acum la modernizarea a 33 de strazi, ceea ce reprezinta o treime din numarul total de artere de circulatie, 103.

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, a mers la fata locului impreuna cu prefectul judetului Mehedinti, Alin Isuf si parlamentarii de Mehedinti, Liviu Mazilu si Alin Chirila.

Proiectul are o valoare de 24.181.944 lei.

Pe langa terasament si structura rutiera cu doua straturi de asfalt, se vor realiza accese la proprietati, rigole, parcari si se vor moderniza spatiile verzi.

Aceasta initiativa a domnului primar, Ioan Giura, reprezinta un pas important in directia imbunatatirii infrastructurii locale, pentru a oferi locuitorilor un mediu mai sigur si mai confortabil pentru a va desfasura activitatile zilnice. Sigur ca atat eu, cat si colegii parlamentari l-am sustinut si il sustinem in continuare in toate demersurile care infrumuseteaza orasul, faciliteaza accesul la servicii si promoveaza dezvoltarea economica a comunitatii. Am convingerea ca se va lucra foarte bine si un ritm care sa permita finalizarea acestui proiect in cel mai scurt timp si cu inalt standard de calitate. Constructorul a dat asigurari ca strazile vor fi asfaltate pana in luna august a acestui an”, a spus presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.

Articolul precedentSANTIER PE DRUMURILE DIN DOLJ – 25 de kilometri ai drumului judetean 606A vor fi modernizati cu peste 92 de milioane de lei
Articolul următorAUTOSTRADA SIBIU-PITESTI – Lucrarile la tronsonul 2 Boita – Cornetu incep in aceasta primavara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.