MOL A CASTIGAT 7 NOI SPATII– Peste jumatate dintre benzinariile de pe A1 si A2 se duc la MOL Romania Petroleum

Tuca Zbarcea & Asociatii asista cu succes MOL Romania in extinderea retelei de spatii de servicii pe Autostrazile A1 si A2.

Potrivit unui comunicat de presa al societatii de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, dintre cele 13 loturi pentru spatii de servicii concesionate de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). in scopul utilarii/dotarii, operarii si intretinerii spatiilor pentru servicii aflate pe autostrazile din Romania deschise traficului rutier, situate pe rutele Nadlac – Sibiu si Pitesti – Bucuresti (A1) si Cernavoda – Constanta (A2), 7 au fost castigate de MOL Romania Petroleum Products S.R.L.

Conform precizarilor societatii de avocatura, avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii au fost implicati in toate etapele procedurii de concesiune, activitatile avocatiale acoperind consultanta juridica cu privire la cerintele documentatiei de atribuire, structurarea legala a participarii cu oferta, pregatirea si depunerea ofertei, redactare raspunsuri la solicitarile de clarificari transmise de autoritatea contractanta, incheierea contractelor de concesiune.

In prealabil, avocatii au asistat MOL si in etapa de consultare prealabila a pietei.

„MOL continua o colaborare istorica cu Tuca Zbarcea & Asociatii in acest tip de proiecte, inceputa in anul 2015 cu ocazia unei proceduri similare pentru inchiriere spatii de servicii situate pe mai multe tronsoane de pe Autostrada A1”, se precizeaza in comunicat.

Echipa implicata in proiect a fost formata din Iuliana Leon, Managing Associate si Serban Paslaru, Partener (foto).

Echipa specializata in achizitii publice, concesiuni si parteneriate public-privat este una dintre cele mai renumite in Romania, potrivit ghidurilor juridice internationale – Chambers & Partners, Legal 500 si IFLR, care plaseaza Tuca Zbarcea & Asociatii pe primele pozitii in clasamentul societatilor de avocati specializate in proiecte de investitii. Astfel, firma este recunoscuta „pentru consultanta oferita in legatura cu diverse proiecte complexe de PPP” fiind „una dintre cele mai titrate si exceland in special in domeniul PPP” (Chambers Europe). De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii „are reputatia de firma cu cele mai multe proiecte PPP si eficienta dovedita in acest sens”. In special, clientii recomanda firma pentru „siguranta, iscusinta, capacitatea de a oferi consultanta atat autoritatilor guvernamentale, cat si societatilor private” (Legal 500).

Articolul precedentNOUL MODEL DE CAIET DE SARCINI INTRA PE AUTOSTRADA – Ministrul Catalin Drula: „Autostrada Brasov – Fagaras este prima care beneficiaza de aceasta reforma”
Articolul următorDRULA IA IN CALCUL INSOLVENTA METROREX – Ministrul sustine ca e „matematic imposibil” ca personalul si salariile sa ramana la fel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.