INVESTITII IN DRUMURILE DIN DAMBOVITA – Drumurile din comunele dambovitene Morteni, Visina, Selaru si Petresti vor fi modernizate

Consiliul Judetean Dambovita anunta ca se lucreaza „cu spor” in aproape toate localitatile dambovitene. Presedintele Consiliului Judetean Dambovita a efectuat o vizita de lucru mai multe comune din zona Gaesti pentru a se asigura de stadiul lucrarilor la proiectele implementate in localitatile respective. Alaturi de Corneliu Stefan s-a aflat si Andi Radu, directorul Lucrari Drumuri si Poduri Dambovita. Stefan s-a intalnit cu primarii din Morteni, Visina, Selaru si Petresti.

Se lucreaza cu spor in aproape toate localitatile dambovitene! Inca din prima zi a saptamanii, alaturi de primarii comunelor Morteni, Visina, Selaru si Petresti, am vizitat mai multe obiective de lucrari, care, in momentul de fata, sunt in lucru sau aproape finalizate”, spune presedintele CJ Dambovita.

La Morteni, se lucreaza la amenajarea de santuri, rigole si accese proprietati pe drumul judetean DJ 702H. Aici, suma de peste 700.000 de lei este asigurata in totalitate de Consiliul Judeten Dambovita.

Tot cu sustinerea financiara a Consiliului Judetean Dambovita, prin Programul Judetean de Dezvoltare Locala, in Morteni se modernizeaza mai multe drumuri locale. Valoarea totala aici este de 4.000.000 de lei, Consiliul Judetean asigurand 1.700.000 de lei.

De asemenea, tot la capitolul imbunatatirea infrastructurii rutiere, prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny”, se toarna covor asfaltic ca urmare a unei finantari de 4.300.000 de lei obtinute de administratia locala.

Au fost modernizate drumurile judetene DJ503 si DJ611 din comuna Selaru. Proiectul Consiliului Judetean Dambovita s-a ridicat la aproape 9.000.000 de lei.

Au avansat lucrarile si la gradinita din satul Glogoveanu, comuna Selaru. Finantarea este asigurata in acest caz de Administratia Fondului pentru Mediu si are o valoare de 2.700.000 de lei.

La Visina, prin Programul National de Investitii „Anghel Saligny”, sunt in derulare proiectul de retea de canalizare in satele Brosteni si Izvoru, in valoare de 11.800.000 lei, si modernizarea drumului comunal DC81 Visina – Uliesti, cu o valoare de 10.800.000 lei.

Si in comuna Petresti, Consiliul Judetean Dambovita asigura amenajarea santurilor si a acceselor catre gospodarii pe drumul judetean DJ 702F, valoarea investitiei fiind de aproximativ 500.000 de lei.

Totodata, si la Petresti, ca si in celelalte comune, i-am asigurat pe reprezentantii administratiei locale de intregul meu sprijin si pentru proiectele viitoare”, anunta reprezentantul CJ Dambovita.

Articolul precedentAPARE PRIMUL METROU FARA MECANIC – Primele patru metrouri vor fi livrate in acest an
Articolul următor”OCOLITOAREA MARE” A BRASOVULUI – Drumuri de 53 km vor fi modernizate. „Ocolitoarea mare” a municipiului Brasov ajunge in etapa exproprierilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.