PISTA DE BICICLETE UNICA DE 26 MILIOANE LEI LA GALATI – Pista va avea aproape 25 de km si va fi construita intre orasul Galati si Padurea Garboavele

O pista de biciclete va fi construita intre orasul Galati si Padurea Garboavele. Lungimea pistei de biciclete va fi de 24,7 kilometri, iar valoarea investitiei este de peste 26 de milioane de lei (peste 5 milioane de euro).

Proiect unic in regiune, pentru un viitor mai verde, sanatos si sustenabil. Pista de biciclete intre municipiul Galati si Padurea Garboavele. Este cel mai ambitios proiect din istoria judetului dedicat pasionatilor de biciclete. Vom amenaja de la zero o pista de biciclete intre municipiul Galati si Padurea Garboavele, cu rute alternative catre satele din comuna Vanatori si localitatea Smardan”, spune presedintele Consiliului Judetean Galati, Costel Fotea.

Va fi o pista de biciclete moderna, in natura, departe de zgomotul si traficul din oras, cu doua sensuri, rasteluri si sisteme de monitorizare a traseelor, care va oferi o experienta unica tuturor iubitorilor de ciclism, adauga el.

In ultima sedinta a Consiliului Judetean, am facut un nou pas inainte pentru implementarea acestui important proiect, aproband o serie de documentatii tehnice”, spune Fotea.

Deja proiectul a trecut de prima etapa de evaluare din partea finantatorului, urmand ca in scurt timp autoritatile sa depuna si restul documentatiei, inclusiv studiul de fezabilitate, pentru etapa a doua de evaluare si semnarea contractului de finantare.

Articolul precedentSE TOARNA PRIMUL STRAT DE ASFALT PE CENTURA NOJORID – Centura Nojorid si Santandrei costa 84 milioane lei fara TVA
Articolul următor4 OFERTE PENTRU PROIECTAREA LARGIRII LA 3 BENZI PE SENS A UNOR SEGEMNTE DIN A1, A2 SI A3 – Licitatia este estimata la 29,77 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.