CNIR ESTE IN SFARSIT OPERATIONALA – Catalin Urtoi, numit sef interimar

Catalin Urtoi, consilier onorific al ministrului Transporturilor, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale de Investitii Rutiere (CNIR), compania care va prelua de la Compania de Drumuri (CNAIR) noile proiecte de investitii. Dupa ce se va stabili echipa de conducere, se va stabili bugetul companiei pentru anul in curs si urmeaza sa se decida care sunt proiectele care vor fi preluate de la CNAIR.

Urtoi este membru al Consiliului de Administratie al CNIR si isi va pastra functia in perioada cat va fi director interimar la CNIR.

Compania Nationala de Investitii Rutiere a devenit operationala prin numirea Directorului General Interimar. Miercuri, 19.04.2023, in cadrul sedintei Consiliului de Administratie, domnul Catalin Urtoi a fost numit Director General Interimar al CNIR SA, pe o perioada determinata de 4 luni”, anunta compania.

In perioada imediat urmatoare se va completa echipa manageriala, se va stabili bugetul companiei pentru anul 2023 si se va finaliza lista proiectelor ce urmeaza a fi preluate, in acest an, de la CNAIR.

Catalin Urtoi, inginer hidrotehnic, este consilier onorific al ministrului Transporturilor Sorin Grindeanu. Urtoi a fost numit consilier remunerat in ianuarie 2022 la propunerea celor trei asociatii civice din Iasi care militeaza pentru infrastructura moldava, dar a fost exclus din Asociatia Impreuna pentru A8 la propunerea presedintelui Ionel Apostol, fiind acuzat de propaganda pentru PSD.

Ministerul Transporturilor a anuntat in februarie componenta Consiliului de Administratie al Companiei Nationale pentru Investitii Rutiere.

Trei dintre cei sapte membri sunt fosti directori in CNAIR, Mariana Ionita, Stefan Ionita si Bogdan Pascu, trei sunt oameni politici, Adrian Foghis secretar de stat in Ministerul Transporturilor (din partea PNL), Ion Petrescu (PNL), Marius Bota (deputat PSD) si Catalin Urtoi, consilierul Ministrului Sorin Grindeanu (din 6 februarie este consilier onorific).

Articolul precedentDRUMURILE RADIALE DIN BUCURESTI PRIND CONTUR – Au fost semnate primele contracte pentru studiile de fezabilitate
Articolul următorCLASAMENTUL PRIMELOR AEROPORTURI DIN LUME – Cum si-a revenit transportul aerian global dupa pandemie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.