ALTE LINII DE TRAMVAI INTRA IN REABILITARE IN BUCURESTI – Au fost atribuite lucrarile pentru 10 loturi de linie de tramvai

Inca un lot de linie de tramvai intra in reabilitare din cele 11 pentru care Primaria Bucuresti a primit oferte. Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca a atribuit contractul pentru lotul 14, astfel ca va fi modernizata linia 27 (acces Depou Titan, pe strada Nicolae Teclu).

In total, pana acum, au fost atribuite lucrarile pentru 10 loturi, iar pentru cel de-al 11-lea suntem la finalul procesului de evaluare. Pentru celelalte 4 loturi pentru care nu s-au depus oferte, suntem in procedura de reluare a licitatiei”, anunta primarul Nicusor Dan.

Intregul proiect vizeaza modernizarea liniilor de tramvai din Capitala pe o lungime totala de 50 de km.

Primarul general al Capitalei anunta saptamana trecuta ca Primaria Capitalei a atribuit contractele pentru lucrarile de reabilitare a altor trei loturi de linii de tramvai din cele 11 pentru care a primit oferte. 

Astfel, va fi modernizata calea de rulare a tramvaielor pentru urmatoarele linii:

  • Linia 3 – pe arterele Bulevardul Expozitiei, Strada Aviator Popisteanu, Strada Putul lui Craciun, Strada Dornei si Strada Clabucet
  • Linia 16 – pe arterele Str. Paleologu, Str. Armand Calinescu, Str. Vasile Lascar, Str. Lizeanu si Intrarea Vagonului
  • Linia de tramvai de pe Bulevardul Timisoara, intre Str. Valea Cascadelor si terminal CET Vest, aceasta linie nu este utilizata in prezent, iar dupa reabilitare va fi refunctionalizata.

De asemenea, pe 8 septembrie 2023, Nicusor Dan a declarat ca Primaria Municipiului Bucuresti a atribuit contractele pentru lucrarile de reabilitare a sase loturi de linii de tramvai dintre cele unsprezece pentru care a primit oferte.

Au fost atunci atribuite contractele pentru lucrarile de reabilitarea a 6 loturi de linii de tramvai din cele 11 pentru care am primit oferte.

Astfel, intra in modernizare si:

  • Liniile tramvaielor 23 si 27 de pe Bulevardul Marasesti (intre Dimitrie Cantemir si Strada 11 Iunie).
  • Linia tramvaiului 36 de pe Bulevardul Chisinau.
  • Liniile tramvaielor 36 si 40 pe Bulevardul Basarabia (de la intersectia cu B-dul 1 Decembrie 1918 pana la capat terminal Republica).
  • Liniile 16 si 36 pe Bulevardul Pompeiu – Petricani – Lacul Tei- Strada Reinvierii si Strada Turmelor.
  • Liniile 44, 45 Gheorghe Duca – str. Alexandru Ioan Cuza – Calea Grivitei – Bd-ul. Dinicu Golescu.
  • Liniile 14 si 36 Bd. Garii Obor – Ferdinand I – Soseaua Pantelimon – Baicului.
Articolul precedentAEROPORTUL DIN IASI AJUNGE PE LOCUL 2 IN TOPUL AEROPORTURILOR REGIONALE DIN ROMANIA – Numarul de pasageri inregistrat in primele opt luni l-a depasit pe cel de anul trecut
Articolul următorTERMINALELE DE SOSIRI SI PLECARI ALE AEROPORTULUI OTOPENI VOR FI MODERNIZATE – Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a lansat licitatie de 117 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.