PARCARE DE 14,6 MILIOANE EURO LA AEROPORTUL DIN CLUJ-NAPOCA – Au inceput lucrarile la Park & Ride-ul cu 863 locuri de parcare

Au inceput lucrarile la obiectivul Park & Ride din zona aeroportului din Cluj-Napoca. Investitia se ridica la peste 14,6 milioane euro de la bugetul local.

Astazi am verificat in teren lucrarile la Park & Ride, obiectiv de investitii realizat de Primaria Cluj-Napoca in zona str. Traian Vuia (nr. 149-151). Proiectul prevede:

– amenajarea unei platforme de parcare si a accesului din drumul national;

– amenajare statii de transport in comun

– amenajarea unui terminal tip autogara, incluzand constructia unui corp de cladire pentru terminalul de transport, cu copertina pentru calatori si autocare si amenajarea unei piatete publice”, spune primarul orasului, Emil Boc.

S-au amenajat spatii verzi perimetral si intre locurile de parcare.

In total sunt prevazute 863 locuri de parcare:

– 37 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati;

– 30 de locuri de parcare pentru autovehicule electrice si hibride;

– 788 locuri de parcare pentru autovehicule;

– 8 peroane pentru autobuze.

In privinta reamenajarii strazii Traian Vuia, proiectul cuprinde zona de acces in Park&Ride, sensul giratoriu, trotuare, respectiv relocare statie pentru transportul in comun.

Valoarea estimata / atribuire: 14.633.392 euro cu TVA inclusa.

Licitatia a fost atribuita catre TCI Contractor General SA. Durata contractuala de executie a lucrarilor este de 12 luni de la emiterea ordinului de incepere.

Articolul precedentAUTOSTRADA A13 SIBIU-FAGARAS – Turcii vor construi tronsonul 1 intre Boita-Avrig/Marsa, pentru 1,899 miliarde de lei, fara TVA
Articolul următorCEA MAI SCUMPA AUTOSTRADA DIN ROMANIA – Indicatorii sectiunii 2 a Autostrazii Unirii au fost avizati. Autostrada Miercurea Nirajului-Leghin costa 7,5 miliarde euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.