AEROPORTUL DIN IASI DA IN FOLOSINTA PARTIAL O PARCARE – Pentru inceput, vor fi disponibile pentru public 140 de locuri. Aeroportul face angajari

Aeroportul International Iasi a anuntat ca incepand cu data de 16 septembrie noua parcare va fi data partial in folosinta, ceea ce inseamna ca nu va mai fi limitat accesul auto spre si dinspre aerogara.

Pentru inceput, vor fi disponibile pentru public, 140 de locuri in fata terminalului T3. Parcarea va fi de scurta durata. La finalul acestei luni, cand va fi gata si a treia etapa a lucrarilor la parcare, vor fi disponibile inca 140 de locuri in fata noului terminal (T4). Tot atunci vor fi finalizate lucrarile din zona terminalului T1.

Lucrarile la parcarea de aproximativ 600 de locuri vor continua in paralel cu reconfigurarea cailor de acces in fata terminalelor.

“‘Tinand cont de numarul limitat de locuri de parcare, pana la finalizarea proiectului, recomandam celor care vor sa se deplaseze la aeroport cu autoturismele personale, sa foloseasca parcarile de la Ciric care sunt de lunga durata. Tarifele de parcare sunt: 3 lei /1 ora, 40 lei – abonamentul /1 saptamana si 135 lei – abonamentul /1 luna. De asemenea, cel putin in perioada derularii lucrarilor de santier, este indicat ca iesenii, in mod deosebit, sa foloseasca transportul cu autobuzele CTP, cursele fiind non-stop. Biletul de autobuz costa 3 lei si e valabil 120 de minute de la validare. Statia pentru debarcare/imbarcare se afla la terminalul T1. Autobuzele nr. 50 circula din oras, la intervale de 30 de minute, pe traseul: Gara – Piata Unirii – Tg. Cucu – Aeroport // Aeroport – Tg. Cucu – Piata Independentei – Gara. la Aeroport se poate ajunge inclusiv cu taxiul si masinile de ride sharing. Taxiurile acreditate de R.A. Aeroportul Iasi au statie temporara in parcarea de la T3”, au transmis reprezentantii Aeroportului Iasi.

De asemenea, Aeroportul International Iasi se dezvolta si e in plin proces de noi angajari.

In prezent, sunt scoase la concurs mai multe posturi vacante, dupa cum urmeaza:

  • 1 post Sef Serviciu Investitii, Finantare si Achizitii, norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Serviciului Investitii Finantare si Achizitii.
  • 1 post Sef Birou Marketing, Protocol si Comunicare, norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Biroului Marketing, Protocol si Comunicare.
  • 1 post Sef Serviciu Siguranta Operationala, norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Serviciului Siguranta Operationala.
  • 6 posturi Agent de securitate aeroportuara, norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Biroului Supraveghere si Coordonare de securitate.
  • 3 posturi Electrician, norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Serviciului Energetic si Mediu.
  • 5 posturi Operator intretinere echipamente de securitate (muncitor calificat), norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Biroului Mentenanta echipamente de securitate.
  • 5 posturi Muncitor calificat (Fochist), norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Biroului Mentenanta zona publica.
  • 2 posturi Muncitor calificat (mentenanta zona aeriana), norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Biroului Mentenanata zona aeriana.
  • 1 post Insotitor PMR (Persoane cu mobilitate redusa), norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Biroului Operatiuni platforma si PMR.
  • 5 posturi Agent parcare, norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Comp. Administrare parcare.
  • 1 post Tehnician echipamente de calcul si retele, norma intreaga, perioada nedeterminata, in cadrul Biroului IT si Securitate cibernetica.

Concursul consta in trei etape: selectia dosarelor de inscriere, proba scrisa din bibliografia de concurs si interviul.

Dosarul de candidatura poate fi depus pana la data de 26.09.2023, ora 16:00, la Compartimentul Resurse Umane al R.A. Aeroportul Iasi.

Proba scrisa este programata in data de 3.10.2023, iar interviul se va sustine in termen de patru zile lucratoare de la data sustinerii probei scrise.

Toate informatiile referitoare la concurs (cerinte, bibliografie) sunt publicate pe website-ul aeroportului.

Articolul precedentCASTIGATOR PENTRU LICITATIA MAMUT PENTRU TRENURILE ELECTRICE – Polonezii castiga contractul de 2,3 miliarde lei fara TVA pentru trenurile electrice
Articolul următorUN NOU DRUM MODERNIZAT PRIN PROGRAMUL “ANGHEL SALIGNY” – 7 km din drumul judetean Lozna – Calinesti – Talpa se modernizeaza cu 18,7 milioane de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.