LICITATIE PENTRU PISTA DE BICICLETE – A fost lansata licitatia pentru 92 km de pista de biciclete pe raza judetului Cluj

Consiliul Judetean Cluj a lansat licitatia pentru proiectarea pe raza judetului a ”Velo Apuseni”, lucrari finantate din fonduri europene prin PNRR. Consiliul Judetean Cluj a publicat in SEAP anuntul privind achizitionarea serviciilor de proiectare si asistenta tehnica pentru proiectul inter-judetean „Velo Apuseni” – Lot judetul Cluj.

Obiectivul de investitii prevede realizarea a 227 km de piste de biciclete, desfasurate pe teritoriul judetelor Cluj, Bihor si Alba, din care peste 40%, respectiv 92,4 km, vor fi amenajati pe teritoriul judetului Cluj.

Valoarea estimata a contractului de proiectare si asistenta tehnica este de 1.697.388 lei, insa aceasta poate creste pana la suma de 6.153.950 de lei, daca forul administrativ clujean hotaraste extinderea proiectului „Velo Apuseni” pentru alti 150 km de trasee cicloturistice, care sa acopere toate zonele turistice importante din judet.

Ne dorim ca etapa de proiectare, respectiv elaborarea studiului de fezabilitate si intocmirea proiectului tehnic sa se desfasoare intr-un timp cat mai scurt astfel incat, in prima parte a anului viitor sa trecem la executie. Este un obiectiv important pentru noi si pentru intreaga zona de munte, care va impulsiona turismul si activitatile economice”, a spus Alin Tise, presedintele CJ Cluj.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este data de 9 octombrie 2023, criteriul de atribuire a contractului de servicii fiind ”cel mai bun raport calitate-pret”.

Proiectul „Velo Apuseni” a rezultat in urma unui parteneriat incheiat in anul 2021 intre judetele Cluj, Bihor si Alba. In luna martie 2023 a fost semnat contractul de finantare a investitiei, in valoare totala de 110 milioane de lei, banii fiind asigurati prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Articolul precedentLUCRARILE LA CENTURA OSORHEI AU AJUNS LA 40% – Lucrarile sunt executate de austriecii de la PORR, contractul pentru Lotul 1 este de 108,2 milioane lei, fara TVA
Articolul următorGRINDEANU SI CIOLACU, IN CONTROL PE A7 – La finalul anului viitor vom circula pe autostrada intre Buzau si Focsani, iar din 2025 si intre Focsani si Bacau. Constructorii primelor doua loturi ale Autostrazii Ploiesti-Buzau, amenintati cu sanctiuni 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.