CUM ARATA BULEVARDUL CONSTRUIT IN 60 DE ZILE – Robert Negoita promite mai multe ”surprize” pentru aceasta zona

Primaria Sectorului 3 a redat circulatiei rutiere, in urma cu o saptamana, strada Iuliu Hatieganu, finalizand in doar 60 de zile lucrarile de supralargire a arterei de circulatie de la doua la patru benzi. Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a publicat pe pagina sa de Facebook noi poze cu noul boulevard din Bucuresti. Acesta a promis ca urmeaza sa fie amenajate si spatiile verzi si promite mai multe suprize pentru aceasta zona.

60 de zile pentru a construi un bulevard. Echipa PS3. Fosta strada Iuliu Hatieganu, una dintre cele mai aglomerate zone din oras si care cauza blocaje si pe arterele invecinate, este acum un bulevard aerisit, modern, pe care putem circula fluid si in siguranta. Fara poluare. Fara blocaje. Iar pe toata durata lucrarilor, circulatia masinilor nu a fost oprita, pentru ca nu am vrut sa incarcam si mai mult zonele adiacente. Asa ca, am amenajat o bretea catre care am deviat temporar traficul rutier. Asteptam si sezonul de plantari ca sa amenajam si spatiile verzi de aici, dar mai avem si cateva surprize pentru aceasta zona. Drumuri bune si in siguranta sa avem! Si spor la treaba”, a scris primarul Robert Negoita, pe Facebook.

Lucrarea a presupus realizarea a 18.900 mp de cale rutiera, construirea de trotuare cu pavaj, dar si spatiul verde adiacent, ce urmeaza a fi amenajat in perioada urmatoare.

Costul total al acestei lucrari a fost de 8.836.400,39 lei.

Strada Iuliu Hatiganu care face legatura intre Sectoarele 3 si 4 era, pana nu demult, un drum cu doua benzi pe care se circula cu mare dificultate la orele de varf. Asadar, Primaria Sectorului 3 a demarat lucrari de supralargire pentru a transforma aceasta strada intr-un bulevard asa cum este normal sa fie o cale de acces ce leaga doua sectoare ale Capitalei. In doar doua luni, strada Iuliu Hatieganu a devenit o cale de acces cu 4 benzi pe care acum se circula in conditii normale.

Articolul precedentINVESTITII DE 1,5 MILIARDE LEI IN PORTUL CONSTANTA – Vor fi extinse si modernizate drumurile si pasajele din Portul Constanta, va fi extinsa infrastructura de alimentare cu apa si canalizare si modernizata infrastructura de distributie a energiei
Articolul următorNEREGULI GRAVE INTR-UN PROIECT DE INFRASTRUCTURA IN BULGARIA – Un proiect de infrastructura feroviara este anchetat de Oficiul European de Lupta Antifrauda. Bulgaria, obligata sa recupereze 38 milioane euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.