UN NOU BULEVARD A FOST CONSTRUIT IN SECTORUL 3 – Noul bulevard Iuliu Hatieganu a fost construit in numai 2 luni

Primaria Sectorului 3 anunta ca a fost deschis traficul pe noul bulevard Iuliu Hatieganu. Lucrarea a fost finalizata in doar 60 de zile.

Primaria Sectorului 3 a redat, astazi, circulatiei rutiere strada Iuliu Hatieganu, finalizand in doar 60 de zile lucrarile de supralargire a arterei de circulatie de la doua la patru benzi”, anunta Primaria Sectorului 3.

Lucrarea a presupus realizarea a 18.900 mp de cale rutiera, construirea de trotuare cu pavaj, dar si spatiul verde adiacent, ce urmeaza a fi amenajat in perioada urmatoare.

Costul total al acestei lucrari a fost de 8.836.400,39 lei.

Strada Iuliu Hatiganu care face legatura intre Sectoarele 3 si 4 era, pana nu demult, un drum cu doua benzi pe care se circula cu mare dificultate la orele de varf. Asadar, Primaria Sectorului 3 a demarat lucrari de supralargire pentru a transforma aceasta strada intr-un bulevard asa cum este normal sa fie o cale de acces ce leaga doua sectoare ale Capitalei. In doar doua luni, strada Iuliu Hatieganu a devenit o cale de acces cu 4 benzi pe care acum se circula in conditii normale.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita a dispus deschiderea circulatiei si a explicat ca este un demers pentru normalitate in conditiile in care Bucurestiul este printre cele mai aglomerate si poluate orase ale lumii.

Am promis ca vom finaliza aceasta lucrare in 60 de zile si ne-am tinut de cuvant. Acum se circula normal pe aceasta strada si suntem incantati ca putem face astfel de lucrari de mare complexitate intr-un timp atat de scurt. Bucurestiul are nevoie de astfel de lucrari pentru a reduce timpul de trafic si inclusiv poluarea”, a declarat primarul Negoita.

Articolul precedentCONTRACT DE DRUMURI REZILIAT – Contractul cu firma care trebuia sa repare drumurile judetene din Brasov a fost reziliat
Articolul următorPARCARE DE 2,2 MILIOANE LEI IN DROBETA-TURNU SEVERIN – Parcarea cu 111 locuri trebuie sa fie gata in doua luni

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.