PARCARE DE 2,2 MILIOANE LEI IN DROBETA-TURNU SEVERIN – Parcarea cu 111 locuri trebuie sa fie gata in doua luni

Consiliul Judetean Mehedinti a semnat contractul de executie a lucrarilor pentru parcarea Bazinului de inot din orasul Drobeta-Turnu Severin.

Parcarea va avea o suprafata de aproximativ 5.000 mp, ceea ce inseamna 111 locuri, 7 dintre acestea fiind pentru persoanele cu dizabilitati, alte 2, pentru autocare, iar restul, pentru autoturisme.

Valoarea totala a investitiei este de 2.257.488,88 lei, cu TVA, iar termenul de executie este de 2 luni.

Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, a semnat contractul de executie a lucrarilor pentru parcarea Bazinului de inot, un obiectiv realizat de Consiliul Judetean Mehedinti.

Parcarea va deservi nu numai bazinul de inot ci si populatia care are nevoie de parcare in zona respectiva. Va fi iluminata, va avea bariere de acces si sistem de canalizare pluviala. Totodata, se vor realiza trotuare si spatii verzi, ceea ce inseamna ca va fi un spatiu ingrijit care va completa armonios zona respectiva. Valoarea totala a investitiei este de 2.257.488, 88 lei, cu TVA, iar termenul de executie este de 2 luni. In ceea ce priveste deschiderea Bazinului de inot pentru publicul larg, vreau sa precizez ca institutia pe care o reprezint, Consiliul Judetean Mehedinti isi doreste ca acest lucru sa se intample cat mai curand. Compania Nationala de Investitii, prin intermediul careia s-a realizat reabilitarea si modernizarea bazinului trebuie sa demareze procedura de receptionare a investitiei si abia la finalul acesteia, Bazinul de Inot se va intoarce in administrarea Consiliului Judetean Mehedinti. Cu privire la instalatia de GAZ, racordul este executat urmand ca in 2 saptamani sa se efectueze probele la instalatiile din interior. Am primit asigurari din partea constructorului ca lucrarile se vor executa in termen in cazul parcarii, daca nu, intr-o perioada mai scurta decat cea prevazuta in contractul semnat astazi”, a spus presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.

Articolul precedentUN NOU BULEVARD A FOST CONSTRUIT IN SECTORUL 3 – Noul bulevard Iuliu Hatieganu a fost construit in numai 2 luni
Articolul următorINCEP LUCRARILE LA ETAPA A DOUA A CENTURII BEIUS – Proiectul va fi gata in vara anului viitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.