RADARE PENTRU SIGURANTA CETATENILOR – Budapesta va instala 45 de noi radare

Capitala Ungariei a inceput instalarea a 45 de camere noi de radar in cooperare cu politia, a declarat primarul Budapestei, Gergely Karacsony, pe pagina sa de Facebook, scrie publicatia Budapest Business Journal.

Potrivit primarului, desi instalarea radarelor nu este o sarcina municipala, este esential sa existe mai multe camere in tot orasul, pentru a reduce numarul de accidente mortale.

Pe langa radare, ne straduim si pentru a face din Budapesta un loc mai sigur pentru a calatori prin programul nostru de renovare a trecerilor de pietoni, constructia unor noi treceri de pietoni si piste protejate pentru biciclete”, a adaugat el.

Karacsony a adaugat ca obiectivul pe termen lung este sa se asigure ca nimeni nu moare intr-un accident de circulatie in Budapesta.

Articolul precedentLICITATIE DE 30 MILIOANE LEI PENTRU MICROBUZE ELECTRICE – Consiliul Judetean Prahova vrea sa cumpere 35 de microbuze electrice
Articolul următorORASUL GAESTI VA AVEA CENTURA OCOLITOARE – Drumul costa 89 milioane lei. Se lucreaza la studiul de fezabilitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.