LICITATIE DE 30 MILIOANE LEI PENTRU MICROBUZE ELECTRICE – Consiliul Judetean Prahova vrea sa cumpere 35 de microbuze electrice

Consiliul Judetean Prahova organizeaza o licitatie deschisa prin care vrea sa cumpere microbuze electrice nepoluante in suma estimata de 30,17 milioane lei fara TVA. Este vorba de 33 de microbuze electrice de 16+1 locuri si de doua microbuze electrice de 8+1 locuri, potrivit unui anunt din SEAP.

Proiectul este finantat prin PNRR. 

Microbuzele scolare sunt destinate, cu precadere, transportului elevilor din localitatile izolate. 

Ministerul Educatíei in calitate de Autoritate de Management pentru Planul National de Redresare si Rezilienta Dezvoltarea Retelei de scoli verzi si achizitionarea de microbuze verzi are ca obiectiv asigurarea sustenabilitatii unitatilor de invatamant preuniversitar prin tranzitia la scoli verzi si mobilitate verde (microbuze electrice). Microbuzele scolare sunt destinate, cu precadere, transportului elevilor din localitatile izolate. Asigurarea unor mijloace de mobilitate pentru elevii din zonele cu o populatie scazuta, facilitand accesul acestora la o educatie de calitate. Obiectivele apelului vizeaza imbunatatirea conditiilor de transport pentru elevi, cu precadere in zonele izolate, cu populatie scazuta, prin furnizarea de microbuze scolare ”verzi” (electrice), ecologice, prietenoase cu mediul si cu un consum energetic redus, facilitand astfel accesul copiilor si tinerilor la educatie, prin protejarea mediului inconjurator in acelasi timp”, arata anuntul.

Termenul de livrare si punere in functiune este stabilit pentru o perioada de 12 luni de la data emiterii ordinului de livrare, atat pentru microbuzul electric (16+1 locuri), cat si pentru microbuzul electric (8+1 locuri).

Operatorii economici participanti la procedura trebuie sa faca dovada experientei similare, respectiv sa dovedeasca faptul ca in ultimii 5 ani, impliniti la data limita de depunere a ofertelor, au livrat produse similare cu cele ce fac obiectul contractului, in valoare cumulata de minimum 10.000.000 lei (exclusiv TVA) la nivelul unuia sau mai multor contracte, dintre care un contract sa fii furnizat autovehicule electrice destinate transportului public de persoane.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 21 septembrie 2023, ora 15.00.

Articolul precedentUNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE DRUMURI DIN CLUJ E APROAPE GATA – Modernizarea drumului judetean DJ 108C Manastireni – Calata – Margau costa 38 milioane lei
Articolul următorRADARE PENTRU SIGURANTA CETATENILOR – Budapesta va instala 45 de noi radare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.