PROGRAM AMPLU DE MODERNIZARE A DRUMURILOR – Peste 750 km de drumuri judetene din judetul Arad vor fi reabilitate

Consiliul Judetean Arad modernizeaza peste 750 km de drumuri judetene din reteaua de 1.180 km. Este vorba de cel mai amplu program la nivel national, demarat in anul 2016, spune Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Se lucreaza intens la drumurile judetene in aceasta perioada! Lucrarile avanseaza pe drumurile aflate in lucru, iar la intretinerea drumurilor se actioneaza cu sase utilaje, pentru estetica rutiera, in toate sectoarele judetului: Arad, Ineu, Cris, Sebis si Lipova”, spune presedintele Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca.

Se lucreaza la drumurile judetului pe principalele santiere, dar si la intretinerea altor tronsoane.

Pe Dezna-Dieci (11,3 km), Masca-Maderat (12 km) si Pancota-Buteni (36,3 km) se lucreaza intens, dar actionam pe raza intregului judet inclusiv la estetica rutiera, pe toate cele cinci sectoare. Pe tronsonul Dezna-Dieci se continua asternerea stratului de legatura, la drumul Masca-Maderat se lucreaza la consolidarea fundatiei, iar pe Pancota-Buteni se monteaza indicatoarele rutiere si se realizeaza dispozitivele de preluare a apelor, cat si accesul la proprietati”, a spus presedintele CJ Arad.

Acesta anunta totodata ca a inceput turnarea stratului de uzura pe Dieci-Dezna. Acesta este un proiect al Consiliului Judetean Arad, parte a strategiei de modernizare a 750 km de drumuri judetene aradene.

Consiliul Judetean Arad anunta inceperea turnarii stratului de uzura pe drumul judetean Dieci-Dezna. Lucrarea avanseaza si pe planul intaririi malurilor, fiind cea mai consistenta investitie din istorie, in acest drum judetean. Dupa finalizarea lucrarilor, pe cei 11,2 km ai drumului judetean Dieci-Dezna se va circula in cele mai bune conditii. Drumul creeaza o scurtatura intre DN7 Arad-Deva si statiunea Moneasa”, precizeaza Cionca.

Articolul precedentOFERTE PENTRU CENTURILE AZUGA SI BUSTENI – Constructori din Romania, Italia, Turcia si Ucraina se bat pe contractul de 605 milioane lei fara TVA
Articolul următorCOMERTUL CU MASINI SI MOTOCICLETE E PE VAL – Vanzarile auto din Romania vor incheia anul in crestere, dar productia locala de masini va fi in scadere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.