TRANSFAGARASANUL VA FI MODERNIZAT – CNAIR a primit trei oferte pentru studiul de fezabilitate

Trei oferte au fost depuse pentru realizarea documentatiei tehnice necesare scoaterii la licitatie a lucrarilor de modernizare a Transfagarasanului (DN7C), unul din cele mai frumoase drumuri din Romania.

Valoarea estimata a contractului (finantat prin PT) este de 10,14 milioane de lei (fara TVA).

Au fost depuse 3 oferte pentru realizarea documentatiei tehnice necesara scoaterii la licitatie a lucrarilor de modernizare a Transfagarasanului (DN7C). Cei trei ofertanti care concureaza pentru acest contract de proiectare (SF) a sectorului cuprins intre km 104 si km 130+800, sunt:

– RUTIER CONEX XXI S.R.L.

– SPECIALIST CONSULTING SRL

– TOTAL BUSINESS LAND SRL”, spune Cristian Pistol, directorul general al CNAIR.

Circulatia pe Transfagarasan (DN7C) a fost redeschisa pe 21 iunie, intre Piscul Negru (km 104) si Cabana Balea Cascada (km 130+800).

Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentatiei de avizare a lucrarilor de interventii.

Contractul prevede adoptarea unor solutii tehnice corespunzatoare pentru ca circulatia sa fie deschisa pe o perioada cat mai lunga a anului pe sectiunea dintre Piscul Negru si Cabana Balea Cascada.

In perioada urmatoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele si va desemna castigatorul.

Articolul precedentBUCURESTENII VOR AVEA TREN URBAN IN ZONA DE NORD – Primaria Capitalei lanseaza licitatia pentru studiul de fezabilitate
Articolul următorLICITATIA ARF DE 4,1 MILIARDE LEI – Alstom depune singura oferta pentru trenurile cu hidrogen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.