PE ”TRANSALPINA ARADULUI” SE TOARNA PRIMUL STRAT DE ASFALT – Drumul a ajuns la 75% si costa 22 milioane lei

Pe „Transalpina Aradului„, drumul judetean Dieci-Dezna, stadiul lucrarii a ajuns la aproximativ 75%. Pe acest drum spectaculos din judet se lucreaza la turnarea primului strat de asfalt si la construirea zidului de sprijin.

Drumul judetean Dieci-Dezna este construit de Consiliul Judetean Arad printr-un proiect in valoare de aproximativ 22 de milioane de lei, finantat din fonduri propria, spune Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Dieci-Dezna, un proiect al Consiliului Judetean Arad in care putini au crezut! Am inceput turnarea primului strat de asfalt pe „Transalpina Aradului”! Pe „Transalpina Aradului”, drumul judetean Dieci-Dezna, stadiul lucrarii este la aproximativ 75%! Pe acest drum spectaculos din judet se lucreaza la turnarea primului strat de asfalt si la construirea zidului de sprijin. Si astazi zeci de utilaje si de muncitori au fost pe santier, abordand in paralel mai multe tronsoane de drum”, anunta Iustin Cionca.

Drumul are lungimea de 11,3 km si va lega statiunea Moneasa de DN7 Arad-Deva, prin Julita-Madrigesti, un alt traseu aradean spectaculos.

Am inceput turnarea primului strat de asfalt si avansam bine. Avem permanent pe teren echipe tehnice pentru verificarea stadiului lucrarii si suntem in contact cu constructorul, pentru respectarea conditiilor contractuale. In aceasta vara asfaltarea va trebui finalizata integral„, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Drumul judetean Dieci-Dezna este construit de Consiliul Judetean Arad printr-un proiect in valoare de aprox. 22 de milioane de lei, finantat din fonduri proprii. Drumul are lungimea de 11,3 km si va lega statiunea Moneasa de DN7 Arad-Deva, prin Julita-Madrigesti, un alt traseu aradean spectaculos.

Articolul precedentAUTOSTRADA PLOIESTI-BRASOV –A fost avizata varianta finala de traseu. Drumul de 112,7 km va costa 5,5 miliarde euro
Articolul următorCALEA FERATA DINTRE PAJURA SI MOGOSOAIA SE MODERNIZEAZA – Licitatia este de aproximativ 6.5 milioane lei, fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.