LICITATIE PENTRU AUTOGARA SACUENI – Autogara este estimata la 1,32 milioane lei fara TVA

Consiliul Judetean Bihor liciteaza lucrarile pentru constructia autogarii orasului Sacueni. S-a publicat in aceasta saptamana documentatia licitatiei pentru selectarea unui constructor in vederea realizarii obiectivului de investitii, statie de transfer rapid calatori, in Orasul Sacueni, spune Calin Gal, vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor.

Amplasamentul autogarii (aproximativ 1.400 mp) se afla in zona centrala a orasului (in proximitatea sensului giratoriu), facilitand accesul calatorilor la institutiile publice, scoli, zona comerciala, piata, banci etc., si are ca scop asigurarea transportului judetean pe ruta Valea lui Mihai-Oradea si local (orasul Sacueni si satele apartinatoare).

Aceasta investitie este derulata de Consiliul Judetean Bihor si Primaria Sacueni din fonduri proprii, prin agentia de Dezvoltare Durabila si se ridica la o valoare totala de 1,326 milioane lei fara TVA”, spune Calin Gal.

Termenul limita de depunere a ofertelor este data de 24 iulie 2023.

Autogara va avea un singur corp de cladire de aproximativ 110 mp care va fi compus din:

– sala de asteptare pentru calatori cu 24 de locuri;

– casa de vanzare bilete si abonamente cu birou de miscare informare;

– doua spatii comerciale;

Zona tehnica va asigura un spatiu de depozitare si o zona de asteptare pentru persoane, deservind trei autobuze sau microbuze, prevazuta cu copertine.

Multumesc echipei din cadrul ADD Bihor si Primariei Sacueni pentru contributia la realizarea acestui proiect”, adauga el.

Articolul precedentREGULI NOI IN UE – Mai multe statii de incarcare si combustibili maritimi mai ecologici
Articolul următorAUTOSTRADA CAPITALEI, VAZUTA DIN AVION – In ce stadiu sunt santierele de pe centura de sud a Capitalei. Constructorii vor fi verificati si din avion

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.