PODUL PESTE SOMESUL MIC, DIN BONTIDA, VA FI GATA INTR-UN TIMP RECORD – Lucrarile depasesc 32 milioane lei

Consiliul Judetean Cluj anunta ca va finaliza podul peste Somesul Mic, din Bontida, intr-un timp record, de trei luni. Acesta va fi redat circulatiei in jurul datei de 15 iulie, asadar inaintea inceperii editiei a 9-a a festivalului Electric Castle.

Consiliul Judetean se apropie de finalizarea lucrarilor de costruire a podului pester aul Somesul Mic din Bontida”, anunt institutia.

In acest fel, intregul tronson al drumului judetean 161, care porneste din DN 1C si ajunge pana in proximitatea Castelului Banffy, va fi pe deplin pregatit si deschis circulatiei publice inainte de inceperea festivalului Electric Castle.

Construirea podului din Bontida s-a derulat in ritm alert, acesta urmand a fi finalizat intr-un timp record, de doar trei luni. Podul va fi deschis circulatiei in jurul datei de 15 iulie, lucrarile inregistrand deja un progress de circa 80%”, spune Alin Tise, presedintele CJ Cluj.

Pana in acest moment au fost montate grinzile podului si turnate placa de suprabetonare. Ulterior, intreaga structura va fi acoperita cu un strat de asfalt.

Drumul judetean 161 (DN 16) – Gadalin – Bontida – DN 1C este parte componenta a Drumului Bistritei si are o lungime de aproape 17 km.

Lucrarile, in valoare de 32.303.622 lei, sunt finantate din fonduri europene.

Articolul precedentPARCARE DE 12 MILIOANE EURO LA AEROPORTUL DIN CLUJ-NAPOCA – O companie clujeana a castigat contractul pentru parcarea cu peste 850 de locuri
Articolul următorDRUMUL APUSENILOR ESTE FINALIZAT IN PROPORTIE DE 95% – Drumul costa 146,4 milioane de lei. Receptia finala se va face la inceputul lunii august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.