PARCARE DE 12 MILIOANE EURO LA AEROPORTUL DIN CLUJ-NAPOCA – O companie clujeana a castigat contractul pentru parcarea cu peste 850 de locuri

Compania clujeana TCI Contractor General a castigat licitatia pentru executia lucrarilor la parcarea de la Aeroportul International ”Avram Iancu” Cluj-Napoca. Valoarea contractului este de 60,8 milioane lei (12,3 milioane euro), iar durata de executie de 12 luni.

Compania este administrata de Stefan Dorin Oltean, Daniela Borsa si Horea Bucsa.

Proiectul presupune amenajarea a 863 de locuri de parcare, din care 37 de locuri pentru persoanele cu dizabilitati, 30 pentru autovehicule electrice si hibride, 788 locuri de parcare pentru autovehicule si 8 peroane pentru autobuze.

Cluj-Napoca: Am finalizat licitatia pentru executia lucrarilor la „Park & Ride” de la Aeroport. Valoare: peste 12 mil euro. Durata de executie: 12 luni. Licitatia pentru obiectivul „Park & Ride” in zona strazii Traian Vuia a fost finalizata. Castigatorul desemnat este TCI Contractor General SA. Valoarea atribuita pentru executia lucrarilor este de 60.869.993,16 lei. Primaria municipiului Cluj-Napoca a obtinut autorizatia de construire pentru executia lucrarilor. Durata de executie a lucrarilor este de 12 luni”, spune Emil Boc.

Proiectul prevede amenajarea accesului din drumul national si a unei platforme pentru zona de parcare. Pentru mijloacele de transport se vor organiza statii echipate cu dotarile si infrastructura necesara desfasurarii activitatilor specifice.

In acest moment, colegii mei din Primarie lucreaza la documentatia tehnica privind obtinerea autorizatiei de construire pentru proiectul „Reamenajare strada Traian Vuia” care cuprinde zona de acces in Park & Ride, sensul giratoriu, trotuarele si relocarea statiei pentru transportul in comun”, mai spune primarul Emil Boc.

De asemenea, este prevazuta si amenajarea unui terminal tip autogara, care va cuprinde Corp C1 – cladire terminal si copertinã, Corp C2 – copertina autocare si piateta publica. Accesul va fi asigurat din strada Traian Vuia catre platfoma pentru stationare si catre zona de autogara.

Dimensiunea verde este evidentiata si in acest proiect prin crearea si amenajarea spatiilor verzi perimetrale si intre locurile de parcare.

In incinta amenajata au fost prevazute 863 de locuri de parcare, din care:

– 37 de locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati,

– 30 de locuri de parcare pentru autovehicule electrice si hibride

– 788 locuri de parcare pentru autovehicule

– 8 peroane pentru autobuze.

Articolul precedent66 DE KM DE DRUMURI DIN JUDETUL MEHEDINTI VOR FI MODERNIZATE – Judetul Mehedinti va beneficia de fonduri de 50 milioane de euro pentru repararea drumurilor pana in 2027
Articolul următorPODUL PESTE SOMESUL MIC, DIN BONTIDA, VA FI GATA INTR-UN TIMP RECORD – Lucrarile depasesc 32 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.