IN TARGOVISTE APAR 1.235 NOI LOCURI DE PARCARE – Una dintre parcari se construieste pe cinci etaje, in curtea Spitalului Judetean de Urgenta, iar alta de 500 de locuri langa Dambovita Arena

In orasul Targoviste se construiesc mai multe parcari ce vor avea in total 1.235 locuri de parcare. Consiliul Judetean Dambovita va construi o parcare cu peste 500 de noi locuri la Targoviste. Pe terenul Consiliului Judetean Dambovita, in imediata apropiere a viitorului stadion, va fi amenajata una dintre cele mai moderne parcari din resedinta judetului, spune presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan.

Astfel, langa Dambovita Arena, vor fi

  • 493 locuri de parcare, 46 dintre acestea fiind pentru automobilele electrice;
  • 23 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilitati;
  • 29 de locuri pentru motociclete;
  • peste 100 de locuri pentru biciclete.

Totodata, Consiliul Judetean Dambovita mai are in vedere construirea unei parcari supraetajate in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste.

Aceasta va fi amenajata pe cinci etaje si va avea 332 locuri de parcare. Si aici vor fi statii de incarcare a automobilelor electrice, dar si locuri pentru autoturismele persoanelor cu dizabilitati.

De asemenea, in parteneriat cu Primaria Targoviste, va fi construita o parcare supraetajata cu 358 locuri, chiar in centrul orasului.

Din cele 358 locuri de parcare, 15 vor fi destinate persoanelor cu dizabilitati, iar 10 locuri de parcare vor fi amenajate pentru statiile de incarcare electrice.

Un prim calcul ne arata ca vom infiinta nu mai putin de 1.235 noi locuri de parcare in municipiul Targoviste, pentru ca, asa cum promiteam, vom gasi cele mai bune solutii pentru decongestionarea arterelor rutiere intr-un judet si municipiu in continua dezvoltare, adauga seful CJ Dambovita, Corneliu Stefan.

Articolul precedentCASTIGATOR PENTRU TRONSONUL 1 AL DRUMULUI EXPRES CRAIOVA-PITESTI – Romanii si turcii continua lucrarile la drumul construit de italienii de la Tirrena Scavi in proportie de 57%. Contractul e de 439,29 milioane de lei, fara TVA
Articolul următorAUSTRIECII DE LA PORR AU CONSTRUIT 20% DIN CENTURA OSORHEI – Se reabiliteaza si drumul judetean Osorhei – Copacel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.