SE MODERNIZEAZA 19 KM DIN DRUMUL JUDETEAN 106G – Autoritatile aloca peste 74 milioane lei pentru acest drum

Consiliul Judetean Sibiu va moderniza 19 km din drumul judetean 106 G si a semnat contractul pentru servicii de actualizare D.A.L.I, elaborare Proiect Tehnic si Asistenta Tehnica.

Consiliul Judetean Sibiu va moderniza drumul judetean DJ 106 G, tronsonul din Miercurea Sibiului (intersectia cu DN1) – Apoldu de Jos – Ludos – Gusu, pana la intersectia cu DJ 107 B (intre Presaca si Alamor).

Finantarea pentru lucrarile de executie este asigurata din fonduri guvernamentale, prin Programul National de Investitii ”Anghel Saligny”, acestui obiectiv fiindu-i alocati 74.455.440,48 lei, TVA inclusa.

De asemenea, saptamana aceasta, CJ Sibiu a semnat contractul pentru servicii de actualizare D.A.L.I., elaborare Proiect Tehnic si asistenta tehnica la obiectivul de investitii: ,,Modernizarea drumului judetean DJ 106 G, de la km 12+511 pana la km 31+604, traseu intersectie DN 1- Miercurea Sibiului – Apoldu de Jos (DC 72)-Ludos-Gusu–intersectie DJ 107 B si relocarea utilitatilor” cu firma CONSTRUCT C.D.P. S.R.L. din Baia Mare.

Valoarea contractului este de 818.720 lei cu TVA. Termenul de realizare a documentatiilor tehnice este de 9 luni, iar asistenta tehnica are o durata de 24 de luni.

Pana la sfarsitul acestui an, va fi obtinuta autorizatia de constructie si se va putea demara procedura de achizitie a lucrarilor de executie.

Articolul precedentAEROPORTUL DIN BRASOV A FOST INAUGURAT OFICIAL – Este primul aeroport construit in ultimii 50 de ani in Romania. Investitia a costat 140 de milioane de euro
Articolul următorTRONSONUL 3 AL AUTOSTRAZII SIBIU-FAGARAS ARE UN CASTIGATOR – Cei 17,6 km dintre Arpasu de Jos si Sambata de Sus vor fi construiti de turci, pentru 1,77 miliarde de lei fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.