TURCII CASTIGA UN NOU CONTRACT PENTRU DRUMURILE DIN ROMANIA – Licitatia pentru modernizarea DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia, Sector 2 se ridica la 1,15 miliarde lei fara TVA

CNAIR a desemnat castigatorul licitatiei pentru modernizarea DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia, Sector 2. Compania de Drumuri a anuntat rezultatul procedurii de atribuire a contractului de proiectare si executie „Modernizare DN71 Baldana – Targoviste – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 largire la 4 benzi de circulatie si km. 51+041 – km. 109+905 drum la doua benzi” Sector 2: Targoviste – Sinaia km. 51+041 – km. 109+905 drum la doua benzi de circulatie”, in urma finalizarii procesului de evaluare a ofertei depuse.

Ofertantul desemnat castigator este asocierea Esta İnsaat Sanayi Lojistik Ve Dis Ticaret Anonim Sirketi (lider) – Gün Al Madencilik İnaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Sirketi, cu pretul de 1.158.166.094,50 de lei, fara TVA.

Durata contractului este de 48 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare si 36 de luni perioada de executie a lucrarilor.

In perioada imediat urmatoare, CNAIR va initia demersurile necesare in vederea semnarii contractului de lucrari.

Proiectul are ca scop realizarea unor sectoare de drum omogene prin modernizarea DN71 pe sectorul Targoviste – Sinaia (km. 51+041 – km. 109+905) in vederea asigurarii infrastructurii de baza necesara cererii de transport in crestere, asigurand un grad ridicat de siguranta a traficului rutier.

Traseul incepe de la iesirea de nord a municipiului Targoviste, traverseaza orasele Pucioasa, Fieni, Sinaia si comunele Aninoasa, Doicesti, Motaieni, Pietrosita si Moroieni, alternand cu zone de extravilan si se termina la intersectia cu DN1 in Sinaia la km. 120+400 al DN1.

Perioada de garantie a lucrarilor este de cinci ani.

DN 71 Targoviste – Sinaia, intens circulat mai ales vara, are o singura banda pe sens si un carosabil degradat, iar pe alocuri intalnim surpari de teren. De la Bucuresti la Targoviste pe acelasi DN 71 alternativa va fi drum expres sau autostrada, (Valahia Expres).

Articolul precedentPREMIERA IN TRANSPORTURI, DUPA 60 DE ANI – O ambarcatiune va naviga, dupa mai bine de 60 de ani, pe canalul Bega si va trece frontiera in Serbia
Articolul următorCEL MAI SCUMP PASAJ DE PE CENTURA CAPITALEI A FOST INAUGURAT – Pasajul Oltenitei a costat peste 170 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.