DRUMUL JUDETEAN 606A VA FI REABILITAT – Modernizarea tronsonului de 13 km costa peste 36 milioane lei

Drumul judetean DJ606A va fi reabilitat, intre Dumbrava si Plopi. Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu, a semnat, la Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei, contractul pentru finantarea in cadrul Programul National “Anghel Saligny” a obiectivului “Reabilitare/Modernizare DJ 606A, pe tronsonul Dumbrava (sfarsit sector modernizat) – Plopi (int. cu DJ 561A)”, in lungime de 12,921 km, cu o valoare de 36.685.092,68 lei, cu TVA.

Pentru a reduce timpii de implementare, Consiliul Judetean Mehedinti a demarat licitatia pentru proiectare si executie la inceputul anului, iar in aceasta perioada se evalueaza ofertele. Avem speranta ca in cateva luni vor si incepe lucrarile”, spune presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Aladin Georgescu.

In acest context, el a participat la o sedinta a Consiliului Local Dumbrava, ”intrucat principalii beneficiari ai acestei investitii sunt locuitorii comunei”.

Sunt convins ca vor sprijini lucrarile si m-am bucurat sa ii vad multumiti ca o promisiune pe care le-am facut-o cu ceva timp in urma, este dusa la indeplinire!”, precizeaza presedintele CJ Mehedinti.

Pe langa reabilitarea drumului, se vor realiza dispozitive de scurgere a apelor pe toata lungimea proiectului, podete transversale, legaturi cu drumurile laterale, accese la proprietati, dar si lucrari privind siguranta circulatiei, a mai spus presedintele Consiliului Judetean Mehedinti.

Articolul precedentAUTOBUZE ELECTRICE LA CLUJ – NAPOCA – Primaria cumpara 18 autobuze electrice Solaris
Articolul următorTRAFIC RECORD PE AEROPORTUL DIN IASI – Peste 1,5 milioane de pasageri au trecut pragul Aeroportului din Iasi anul trecut. Aeroportul pregateste investitii de 100 milioane euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.