DRUMUL JUDETEAN DJ 205 E VIDRA – VIZANTEA LIVEZI – CAMPURI SE CONSOLIDEAZA – Lucrarile costa 87 milioane lei

Drumul judetean DJ 205E Vidra-Vizantea Livezi- Campuri va fi consolidat si modernizat. Lucrarile avanseaza intr-un ritm foarte bun, in acest moment lucrarile fiind realizate in proportie de 30%, dupa 4 luni de la debut, anunta Consiliul Judetean Vrancea.

Valoarea totala a lucrarilor de executie este de 87.064.125 lei (17.412.825 euro), prin Programul National de Dezvoltare Locala, aceasta fiind cea mai mare finantare din tara in cadrul PNDL.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma, alaturi de vicepresedintele Ionel Cel-Mare, primarul Dragos Ciobotaru din comuna Vizantea-Livezi, primarul comunei Bolotesti, Fanica Popa, si specialisti din cadrul Consiliului Judetean Vrancea, au facut o vizita pe teren, impreuna cu constructorul si proiectantul, pentru a vedea cum decurg lucrarile la unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructura rutiera care se deruleaza in prezent in judetul Vrancea.

Suntem la 4 luni de la inceperea lucrarilor pe acest drum, de mare importanta pentru infrastructura turistica a judetului Vrancea, pe care dorim sa il finalizam anul acesta! Ne dorim ca in luna aprilie sa redeschidem traficul, in asa fel incat sa se poata circula in conditii de siguranta”, a spus de la fata locului Catalin Toma, presedintele Consiliului Judetean Vrancea.

Pe drumul judetean 205E Vidra – Vizantea Livezi – Campuri se realizeaza lucrari de modernizare si consolidare pe 19 km, astfel: tronsoane de consolidare, executarea a 1.300 de coloane forate la mare adancime pe sectoarele afectate de alunecarile de teren, terasamente, covor asfaltic, ziduri de sprijin, rigole si podete, semnalizare rutiera, dar si trei poduri noi.

”Pentru buna desfasurare a lucrarilor, avand in vedere complexitatea acestora, pe portiunea de drum unde se lucreaza traficul auto a fost intrerupt, acesta urmand sa fie reluat in aceasta primavara, odata cu finalizarea lucrarilor de consolidare”, arat CJ Vrancea.

Articolul precedentPATRU OFERTE PENTRU TRONSONUL 3 AL AUTOSTRAZII SIBIU-FAGARAS – Autostrada de 17,61 de km costa pana la 2,16 miliarde de lei fara TVA
Articolul următorUN DRUM STRATEGIC VA FI REABILITAT – Constructii Erbasu SA modernizeaza drumul judetean 102 I Valea Doftanei – Bradet cu 405,4 milioane de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.