REGISTRUL AUTO AUTO ROMAN ISI CONSTRUIESTE UN SEDIU NOU PRIN LICITATIE – RAR investeste peste 38 milioane lei

Registrul Auto Roman organizeaza o licitatie deschisa pentru a construi un sediu in comuna Apahida, judetul Cluj. Contractul are o valoare estimata de 38.233.818 lei, potrivit unui anunt din SICAP.

Durata contractului este de 20 de luni.

Registrul Auto Roman doreste sa achizitioneze serviciile si lucrarile necesare pentru realizarea obiectivului «SEDIU REPREZENTANTA RAR CLUJ» in comuna Apahida, judetul Cluj, respectiv servicii de proiectare fazele DTAC, DTOE, PT, DDE, asistenta tehnica din partea proiectantului, verificarea de calitate a proiectului si executie lucrari de constructii in cadrul proiectului SEDIU REPREZENTANTA R.A.R. CLUJ. Contractul va cuprinde: – realizarea documentatiilor necesare pentru obtinerea autorizatiei de construire – realizare Proiect tehnic si Detalii de executie – asistenta tehnica din partea proiectantului – verificarea de calitate a proiectului – realizarea lucrarilor de constructii care fac obiectul studiului de fezabilitate cu exceptia centrului zona”, arata anuntul.

Fiecare ofertant are libertatea de a propune propriile costuri in functie de organizarea proprie si cerintele Documentatiei de atribuire. Se permite ofertantilor sa utilizeze propriile distante de transport pentru resursele materiale de la furnizori la locul lucrarii. In cadrul propunerii tehnice ofertantii trebuie sa indice principalii furnizori precum si distanta de transport de la acestia. 

Investitia avuta in vedere este compusa din:

– Constructie Sediu Reprezentanta R.A.R. CLUJ

– Cabina poarta, imprejmuire incinta, porti auto cu bariere si porti pietonale

– Sistematizare verticala, amenajari exterioare

– Totem publicitar R.A.R.

– Rezervor de apa pentru instalatia de stins incendii, statie epurare ape menajere pentru intreaga incinta.

Constructia SEDIU REPREZENTANTA RAR CLUJ are urmatoarele caracteristici: – Cladirea reprezinta o transpunere a Proiectului Tip pentru o reprezentanta cu trei linii utilizat de Registrul Auto Roman; Fata de varianta initiala cu structura de metal, aceasta utilizeaza o structura din elemente prefabricate de beton. organizarea interioara a spatiilor si fluxurile raman similar; Cladirea in regim de P+1 in zona de birouri si parter inalt in zona halei pentru verificari; Amprenta la sol se inscrie intr-un dreptunghi cu laturile de aproximativ 29,90 m x 38,90 m; Inaltimea va fi de maxim 9,60 m – Suprafata construita de circa 1.163 mp iar cea desfasurata de circa 1.544 mp; Aria utila: 1.443,9 mp”, mai arata anuntul.

Durata contractului este de 20 luni, dupa cum urmeaza:

  1. durata de proiectare incepe de la data de incepere a proiectarii si este de 4 luni de la aceasta data. In acest termen prestatorul se obliga sa presteze toate serviciile ce fac obiectul „Proiectarii” (DTAC, DTOE, PTh si DE), sa obtina si sa prezinte achizitorului toate avizele si autorizatia de construire, dupa caz.
  2. durata de executie a lucrarilor, incepe de la „Data de incepere a lucrarilor de executie” prevazuta in Ordinul de incepere a executiei lucrarilor si este de maxim 12 luni de la aceasta data.

Perioadele de asteptare pentru obtinerea avizelor, ce tin de competenta unor autoritati locale ori ale statului roman, cat si analiza documentelor de proiectare predate schizitorului, nu fac parte din durata contractului. Ofertantul declarat castigator (asocierea) are obligatia de a executa aceste lucrari in conformitate cu graficul de executie, prin alocarea resurselor conform graficului de executie asumat.

Ofertantii trebuie sa dovedeasca o medie a cifrei de afaceri anuala pe ultimii 5 ani de minimum 38.000.000 lei.

Ofertantul trebuie sa fi dus la bun sfarsit lucrari similare in ultimii 5 ani in valoare cumulata de cel putin 20.000.000 lei, fara TVA. Se accepta insumarea valorilor aferente lucrarilor executate in cadrul a maximum 2 contracte.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 27 martie 2023, ora 15.00.

Articolul precedentLICITATIE PENTRU SUPERVIZAREA CENTURII GIURGIU – Contractul depaseste 2 milioane lei
Articolul următorAEROPORTUL CARE ANUNTA PROFIT DUPA PANDEMIE – Numarul total de pasageri ar putea reveni in 2025 la nivelurile pre-pandemie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.