AEROPORTUL DIN SATU MARE SE MODERNIZEAZA – UTI castiga un contract de 41 milioane lei fara TVA

Conducerea Aeroportului International Satu Mare si reprezentantii UTI Construction and Facility Management au semnat un contract pentru dezvoltarea infrastructurii aeroportuare prin imbunatatirea conditiilor de siguranta aeroportuara.

In calitate de membra a asocierii care include firma Bog’Art, UTI va instala un sistem de securitate de ultima generatie si va realiza lucrari de instalatii.

Valoarea totala a contractului este de 40.646.535,48 de lei fara TVA, iar banii pentru realizarea achizitiei sunt asigurati din bugetul aeroportului, din bugetul de stat si din fonduri nerambursabile, obtinute prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014 – 2020.

Lucrarile de proiectare si executie vor dura 11 luni.

Proiectul are trei componente principale:

1. Constructia unui drum tehnologic perimetral, care va fi realizat de Bog’Art;
2. Constructia unei remize P.S.I. de catre Bog’Art si dotarea acesteia de catre UTI CFM cu instalatii electrice, HVAC, instalatii sanitare, sisteme de detectie si alarmare la incendiu, supraveghere video, control al accesului, sonorizare si retea voce-date;
3. Realizarea unui sistem de securitate pentru perimetrul aeroportului si zona tehnica. Sistemul de securitate va fi implementat de UTI CFM si cuprinde urmatoarele subsisteme: Sistem de detectie perimetrala bazat pe fibra optica; Sistem de supraveghere si evaluare video; Sistem de analiza video inteligenta; Sistem de recunoastere faciala.

UTI Construction and Facility Management este unul dintre principalii furnizorii de solutii complexe pentru aeroporturi din Romania, instaland si integrand sisteme specifice de siguranta si securitate aeroportuara, sisteme de curenti slabi, HVAC, instalatii de curenti tari, instalatii sanitare, iluminat si balizaj, manipulare si scanare a bagajelor, sisteme informatice de management al resurselor si de securitate cibernetica, telecomunicatii, servicii de mentenanta, de dezinfectie si securitate sanitara.

Articolul precedentCNAIR ARE O NOUA CONDUCERE – Ministerul Transporturilor a numit noi membri in Consiliul de Administratie pentru patru ani
Articolul următorSTUDIUL DE FEZABILITATE PENTRU DRUMUL DE MARE VITEZA FILIASI-DROBETA TURNU SEVERIN ARE UN CASTIGATOR – O asociere de firme a castigat contractual de 21 milioane lei fara TVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.