CLUJ-NAPOCA CONSTRUISTE UN DRUM TRANSREGIO DE PESTE 121 MILIOANE LEI – Primaria organizeaza o licitatie deschisa

Primaria Cluj-Napoca organizeaza o licitatie deschisa pentru a construi un drum TransRegio de aproape 121 milioane lei, potrivit unui anunt din SICAP.

Valoarea totala estimata a contractului este intre 102.321.471 si 120.925.375 lei.

Descriere succinta: Servicii de proiectare si executie Drum TransRegio Feleac TR 35- Etapa I Centura Metropolitana TR 35 si Drumuri de Legatura Faza I – Centura Metropolitana TR 35 si Drumuri de legatura Tronson 1 – Drum B4.1- Modernizare DN1 de la km la 481+500 km 483+655”, arata anuntul.

Termenul limita pentru trimiterea ofertelor este 9 martie 2023, ora 15.00.

Procedura de atribuire se desfasoara sub incidenta prezentei clauze suspensive, in sensul ca semnarea contractului de proiectare si executie lucrari se va face numai dupa obtinerea/ aprobarea finantarii lucrarilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile, semnarea contractului fiind posibila doar in situatia in care se respecta dispozitiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intra sub incidenta legislatiei privind finantele publice. In cazul in care, indiferent de motive, obtinerea/aprobarea finantarii lucrarilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile nu se realizeaza, Autoritatea Contractanta va aplica prevederile art. 212 alin (1) lit. c) teza a II-a din Legea 98/2016, fiind imposibila incheierea contractului de achizitie publica. Se estimeaza ca perioada pe parcursul careia se aplica clauza suspensiva este pana la 31.12.2023. In cazul in care Contractul de finantare nu va fi semnat pana la data precizata, procedura de achizitie publica va fi anulata in conformitate cu prevederile legale art. 212 alin. 1 lit. c) Din Legea 98/2016”, se mentioneaza in anunt.

Ofertantul trebuie sa demonstreze ca cifra de afaceri anuala totala a fost de minimum 95 milioane lei in fiecare dintre exercitiile financiare aferente anilor 2019, 2020 si 2021.

Ofertantul trebuie totodata sa demonstreze ca a dus la bun sfarsit in ultimii 5 ani lucrari de lucrari de constructie noua si/ sau largire si/ sau modernizare infrastructurii de transport rutier sau al unei infrastructuri similare din punct de vedere al complexitatii si/sau utilitatii la nivelul a maximum 5 contracte, in valoare cumulate de minimum 90.000.000. Prin lucrari duse la bun sfarsit se intelege: lucrari receptionate pe obiecte, care sunt insotite de proces verbal de receptie intocmit in conformitate cu prevederile legale si tehnice aplicabile; lucrari receptionate insotite de proces verbal la terminarea lucrarilor; lucrari receptionate insotite de proces verbal de receptie finala.

Ofertantul mai trebuie sa demonstreze ca are la dispozitie/are acces la urmat utilaje, instalatii si echipamente tehnice pt executia lucrarilor la minimum: o statie de asfalt; o statie de betoane: 10 autobasculante; trei excavatoare; trei autogredere; esaloane de asfalt (1 repartizator asfalt + 3 cilindri compactori) – 1 set; trei buldozere; doua autobetoniere si patru compactoare.

Articolul precedentTRAFICUL PE COMPANIILE AVIATICE DIN EUROPA S-A DUBLAT ANUL TRECUT – Traficul aerian a ajuns la 69% fata de dinainte de pandemie
Articolul următorJUDETUL ARAD SI-A STABILIT INVESTITIILE IN INFRASTRUCTURA IN ACEST AN – Judetul Arad modernizeaza reteaua rutiera de nord lunga de 67 de kilometri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.