DRUM NOU IN JUDETUL HARGHITA – Investitia in drumul de 11 km se ridica la 100 milioane lei

Un tronson de aproape 11 kilometri de drum dintre Lazaresti si Lacul Sfanta Ana va fi reabilitat. Tronsonul de drum ar urma un traseu nou, pornind de la intrarea in satul Lazaresti pana la intersectia cu drumul judetean 113A, valoarea investitiei ar fi de peste 100 de milioane de lei.

Locuitorilor din judetul Harghita le-au fost prezentate planurile de reabilitare.

Planurile de reabilitare ale tronsonului de aproape 11 kilometri de drum dintre Lazaresti si Lacul Sfanta Ana, DJ113B, au fost prezentate in cadrul unui forum public.

Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean Harghita, a declarat ca investitiile si dezvoltarile se pot realiza daca sunt luate in considerare si parerile cetatenilor. Prin sprijinul acestora, dar si al parlamentarilor, atragerea de surse de finantare, aceasta investitie va putea fi realizata.

Se intentioneaza sa se reabiliteze tronsonul pe trei sectiuni, parte carosabila de 6 m, cu doua benzi de circulatie de 3 m fiecare, rigole de acostament pe ambele parti ale drumurilor laterale pentru drumurile din intravilan. Drumurile laterale se vor amenaja pe o lungime de 15 m cu aceeasi structura ca si a drumului principal.

Cred ca orice investitie si dezvoltare trebuie dezbatuta in comunitate! Forumul de astazi al locuitorilor din Lazaresti a avut drept subiect construirea tronsonului de drum care duce spre Lacul Sfanta Anna, DJ 113B. S-a reusit realizarea documentatiei care a fost prezentata in aceasta seara. Sunt multe provocari si este necesara elaborarea unui proiect tehnic, iar pentru implementare, vom avea nevoie de resurse financiare. Cautam solutii impreuna!”, spune Csaba Borboly.

El spune ca acest proiect aduce mai multe beneficia, intre care dezvoltarea turismului si astfel crearea de noi locuri de munca.

Orice investitie inseamna multa munca si provocari, dar nu vom renunta, impreuna si cu sprijinul parlamentarilor nostri, avem incredere in realizarea ei!”, afirma Csaba Borboly.

Articolul precedentS-AU SEMNAT CONTRACTELE CU AUSTRIECII DE LA PORR PENTRU CENTURILE DIN ZONA METROPOLITANA ORADEA – Centurile Osorhei, Santandrei si Nojorid costa circa 193 milioane lei fara TVA
Articolul următorPROGRAMUL RABLA PENTRU MASINILE MAI VECHI DE 15 ANI PORNESTE IN MARTIE – Romanii vor incasa bani si nu trebuie sa cumpere o masina noua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.