INVESTITII PE CALEA FERATA TECUCI-IASI – CFR a semnat contract de 163,6 milioane lei fara TVA pentru lucrari de eliminare a restrictiilor de viteza

Sucursala Regionala de Cai Ferate Iasi a desemnat SC NESS PROIECT EUROPE SRL, castigatoare a procedurii de licitatie publica pentru ”Proiecte tip Quick Wins – Lucrari de eliminare a restrictiilor de viteza pentru reabilitarea parametrilor tehnici ai suprastructurii caii”, pe linia 600 Tecuci – Iasi (firul II).

Compania NESS PROIECT EUROPE SRL va realiza lucrarile tip Quick Wins, pe o lungime de 42 km de cale ferata, de pe intervalul de statii Tutova – Munteni, km 286+163 – 328+000 (firul II), aferent liniei 600 Tecuci – Iasi, cu durata de executie de 18 luni.

Oferta financiara a SC NESS PROIECT EUROPE SRL a fost de 163.605.204,47 lei, fara TVA, (criteriul aplicat fiind ”cel mai bun raport calitate-pret”).

Finantarea este prevazuta in Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Urmeaza sa fie realizate lucrari de inlocuirea la rand a elementelor componente ale suprastructurii caii si realizarea caii fara joante.

Beneficii:

  • eliminarea restrictiilor si a limitarilor de viteza
  • eliminarea costurilor cauzate de restrictii/limitari
  • cresterea eficientei activitatii de operare
  • diminuarea efectelor adverse asupra mediului
  • readucerea starii tehnice a liniei la parametrii proiectati
  • maximizarea gradului de siguranta
Articolul precedentAEROPORTUL DIN BACAU SE REORGANIZEAZA – Conducerea aeroportului a demisionat
Articolul următorCALATORII GRATUITE CU TRENUL PRIN EUROPA – Aproape 2.000 de tineri din Romania vor primi cate un permis de calatorie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.