SE ASFALTEAZA DRUMUL JUDETEAN DJ 767C – Valoarea totala a proiectului este 67,8 milioane lei

Se lucreaza la asfaltarea ultimilor 2 kilometri ai sectorului de drum judetean cuprins intre localitatea Luncasprie, din comuna Dobresti, si comuna Rosia din judetul Bihor.

Valoarea totala a proiectului este 67.883.785,54 lei si este finantat prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Lucrarile de asfaltare si modernizare se desfasoara pe drumul judetean DJ 767C, pe un tronson de 11,7 km. Drumul a fost consolidat, santurile si podetele refacute, iar carosabilul asfaltat. Pe teritoriul localitatilor Dobresti si Luncasprie lucrarile sunt in cea mai mare parte realizate.

In aceasta perioada se lucreaza la iesirea din Luncasprie, in zona de padure, pe ultima portiune a drumului, pana la jonctiunea cu drumul judetean ce leaga Beiusul, prin Rosia si Bratca, de Borod. Drumul va fi asfaltat integral pana in vara anului viitor. Acest drum va asigura o legatura mai scurta pe relatia Sambata – Dobresti – Bratca – DN 1. Multumesc colegilor de la directia tehnica, constructorilor si Primariei Dobresti pentru stadiul in care au ajuns lucrarile”, a precizat Ilie Bolojan, presedintele Consiliului Judetean Bihor.

Reabilitarea acestui drum face parte din proiectul „Reabilitare si modernizare DJ 767: DN 76 (Sambata) – Dobresti, sector de la km 0+000 la km 9+932 si DJ 767C: DJ767 (Dobresti) – Luncasprie – DJ 764, sector de la km 0+000 la km 11+672”.

Lungimea totala a drumului aflat in reabilitare este de 21 de kilometri.

Articolul precedentDRUM INAUGURAT IN DAMBOVITA – Investitie de 1,2 milioane lei
Articolul următorAEROPORTUL DIN BURGAS ANUNTA CRESTERI SPECTACULOASE – Traficul aerian din Europa se va redresa complet in 2025

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.