DRUM INAUGURAT IN DAMBOVITA – Investitie de 1,2 milioane lei

In judetul Dambovita a fost finalizat un drum prin Programul Judetean de Dezvoltare Locala. Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan a participat in localitatea Selaru la inaugurarea drumului vicinal DV 121 Fierbinti – limita de judet Arges, comuna Stefan cel Mare.

Valoarea proiectului s-a ridicat la peste 1.200.000 de lei, iar contributia Consiliului Judetean Dambovita a fost de 520.000 de lei, spune presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan

Drumul imbunatateste substantial conditiile de circulatie intre cele doua judete si scurteaza foarte mult timpii petrecuti in trafic. Valoarea proiectului s-a ridicat la peste 1.200.000 de lei, iar contributia Consiliului Judetean Dambovita a fost de 520.000 de lei”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Corneliu Stefan.

De asemenea, Corneliu Stefan, presedintele Consiliului Judetean Dambovita, a anuntat modernizarea unor drumuri din comuna Dobra.

Satele si comunele noastre se dezvolta cu sprijinul Consiliului Judetean Dambovita! Indiferent de natura investitiilor pe care le finantam, intotdeauna urmarim ca acestea sa acopere cat mai mult din nevoile localitatilor noastre. Un exemplu mai mult decat elocvent il reprezinta cele doua obiective pe care, astazi, alaturi de colegi si prieteni, le-am inaugurat la Dobra”, a spus presedintele Consiliului Judetean Dambovita.

Este vorba de modernizarea de drumuri locale in satele Dobra si Marcesti. Investitia, realizata prin asocierea Consiliului cu Primaria Dobra, are o valoare de aproximativ 1.400.000 de lei. Adminstratia judetului a sustinut jumatate din aceasta suma.

Prin Programul Judetean de Dezvoltare Locala, a fost finalizata si o baza sportiva in satul Dobra. Investitia s-a ridicat la 366.000 de lei, contributia Consiliului Judetean fiind de 159.000 de lei.

Articolul precedentCONSILIUL CONCURENTEI, CU OCHII PE COMPANIILE DE TRANSPORT ALTERNATIV – Uber si Bolt trebuie sa anunte pasagerii de schimbarea politicii de anulare a curselor
Articolul următorSE ASFALTEAZA DRUMUL JUDETEAN DJ 767C – Valoarea totala a proiectului este 67,8 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.