DN17 MODERNIZAT – A fost finalizata modernizarea ultimului tronson de drum de pe DN 17, de la Podu Cosnei, pana la baza muntelui, unde se urca spre pasul Tihuta

Modernizarea ultimului tronson de drum de pe DN 17, de la Podu Cosnei, intrarea in comuna Poiana Stampei, pana la baza muntelui, unde se urca spre pasul Tihuta, a fost finalizata. De asemenea, saptamana aceasta va fi inclus pe agenda Sedintei de Guvern memorandumul care prevede finantarea modernizarii drumului Radauti – Vicovu de Sus, pana la frontier.

Astazi s-a finalizat modernizarea ultimului tronson de drum de pe DN 17, de la Podu Cosnei, intrarea in comuna Poiana Stampei, pana la baza muntelui, unde se urca spre pasul Tihuta. In aceasta vara CNAIR a modernizat circa 40 km din DN 17, mai exact de la Suceava la Ilisesti, din pasul Mestecanis la intrarea in Vatra Dornei si de la Podu Cosnei la urcarea in pasul Tihuta, asa incat DN 17 arata ca un adevarat drum turistic si comercial”, spune Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava.

In plus, de cateva zile a inceput si modernizarea drumului DN 29A Adancata – Zvoristea.

Se lucreaza la inlocuirea unor dale de beton, turnarea unui strat de binder pentru nivelare si apoi, peste stratul de beton, un strat de asfalt intre 4 si 6 cm grosime. Modernizarea acestui tronson de drum era asteptata de mult si salutam inceperea lucrarilor”, a mai spus Flutur.

Se construieste totodata si doilea sens giratoriu din Marginea, la intersectia drumurilor spre Radauti si Horodnic de Sus si va urma si turnarea unui covor asfaltic in aceasta zona.

Saptamana aceasta va fi inclus pe agenda Sedintei de Guvern memorandumul care prevede finantarea modernizarii drumului Radauti – Vicovu de Sus, pana la frontiera, cu amenajarea unor sensuri giratorii, a unor intersectii semaforizate si a 5 treceri de cale ferata.

In acest fel pregatim deschiderea punctului de trecere a frontierei prin Vicovu de Sus – Crasna si facilitam circulatia spre si dinspre Ucraina”, precizeaza seful Consiliului Judetean Suceava.

Articolul precedentLUCRARI PE DRUMURILE DIN CLUJ – Se asfalteaza drumul judetean care duce catre Bistrita-Nasaud
Articolul următorCRIZA IN SECTORUL AUTO – Productia de automobile s-ar putea reduce cu aproape 40%

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.